Εφιάλτης για τη Δανάη Μπάρκα: Άγνωστοι έσπασαν το αυτοκίνητό της! (βίντεο)

12.04.2022



Η παρουσιάστρια του «Πάμε Δανάη» Δανάη Μπάρκα, έπεσε θύμα κλοπής το βράδυ της Δευτέρας, καθώς άγνωστοι έσπασαν το αυτοκίνητό της στο κέντρο της Αθήνας. Η Δανάη Μπάρκα αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» πως το βράδυ της Δευτέρας, μετά το πέρας της «Ουρανίας», της παράστασης που πρωταγωνιστεί, πηγαίνοντας προς το αυτοκίνητό της, είδε αγνώστους να προσπαθούν να παραβιάσουν το όχημά της.

Η ίδια, παρόλο που έκανε προσπάθειες να δείξει στους ληστές ότι το αμάξι της δεν έχει αντικείμενα αξίας πατούσε τον συναγερμό, ωστόσο οι ληστές απτόητοι συνέχιζαν το «έργο» τους. Έπειτα, τράπηκαν σε φυγή. Η παρουσιάστρια συνοδευόταν από έναν φίλο της και προσπάθησαν να διαχειριστούν την κατάσταση.

Ευτυχώς, το περιστατικό θεωρείται λήξαν, με την Δανάη Μπάρκα να χρησιμοποιεί την – πάντοτε- θετική της διάθεση, προκειμένου να το αντιμετωπίσει.

Η ίδια, παρόλο που έκανε προσπάθειες να δείξει στους ληστές ότι το αμάξι της δεν έχει αντικείμενα αξίας πατούσε τον συναγερμό, ωστόσο οι ληστές απτόητοι συνέχιζαν το «έργο» τους. Έπειτα, τράπηκαν σε φυγή.

Η παρουσιάστρια συνοδευόταν από έναν φίλο της και προσπάθησαν να διαχειριστούν την κατάσταση.

Ευτυχώς, το περιστατικό θεωρείται λήξαν, με την Δανάη Μπάρκα να χρησιμοποιεί την – πάντοτε- θετική της διάθεση, προκειμένου να το αντιμετωπίσει.

Πηγή: www.gossip-tv.gr



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα




620