Wow: Η ρομαντική πρόταση γάμου παίκτριας του GNTM πάνω σε σκάφος!

08.04.2022



H πρόταση γάμου έγινε σε πρώην παίκτρια του GNTM, είπε το πολυπόθητο «ναι» και παντρεύεται τον εκλεκτό της καρδιάς της! Η ίδια, η Τζέσικα Άνθη δημοσίευσε φωτογραφίες από τη ρομαντική πρόταση γάμου αλλά και μία φωτογραφία με το υπέροχο μονόπετρο και έκανε γνωστό το ευχάριστο γεγονός!

Η Τζέσικα Άνθη ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον εκλεκτό της καρδιάς της Ευάγγελο Καραγιάννη. Εκείνος της έκανε μια ρομαντική πρόταση γάμου πάνω σε ένα σκάφος στο Miami της Florida και εκείνη είπε το πολυπόθητο «ναι…»!

Το ζευγάρι που είναι ευτυχισμένο και ερωτευμένο και αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του. Κι αν δεν θυμάστε κάποιοι την Τζέσικα, είναι η κοκκινομάλλα που γνωρίσαμε μέσα από τον δεύτερο κύκλο του GNTM πριν 12 χρόνια όταν αυτό προβάλλονταν ακόμα στον ΑΝΤ1! 12 χρόνια μετά, η Τζέσικα Άνθη συνεχίζει να έχει συμβόλαιο με το πρακτορείο μοντέλων VNmodels αλλά εκτός από το μόντελινγκ, ασχολείται και με άλλες επιχειρηματικές δραστηριότητές.

Η καλλονή δημοσιεύσει συχνά φωτογραφίες από την καθημερινότητά της και με τον αγαπημένο της και… δεν θα μπορούσε να μη μοιραστεί φωτογραφίες από τη ρομαντική πρόταση γάμου. Εμείς να τους ευχηθούμε "η ώρα η καλή"!

Δείτε την gallery που ακολουθεί!
gossip-tv.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


4852