Ρούλα Πισπιρίγκου: «Αν αρρωστήσει το παιδί ο Μάνος θα γυρίσει πίσω;»

08.04.2022



Καφετζού καταγγέλλει ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου της είχε ρωτήσει αν θα γύριζε κοντά της ο Μάνος, στην περίπτωση που αρρώσταινε το παιδί της. Αναζητούσε άνθρωπο για να ξυλοκοπήσει τον Μάνο Δασκαλάκη. Υποπτευόταν ότι έχει εξωσυζυγική σχέση.

Όλο και περισσότερα στοιχεία έρχονται στο φως που αποκαλύπτουν την αγωνία της Ρούλας Πισπιρίγκου να κρατήσει κοντά της τον σύζυγό της. Μάλιστα έχει γίνει γνωστό πως πολύ συχνά πήγαινε σε χαρτορίχτρες και καφετζούδες και ζητούσε να μάθει αν ο Μάνος Δασκαλάκης είχε εξωσυζυγικές σχέσεις και αν θα γυρίσει κοντά της. 

Σε μία από αυτές όμως οι ερωτήσεις ήταν πολύ συγκεκριμένες και είχαν προκαλέσει εντύπωση και στην ίδια την καφετζού. Η ίδια μίλησε στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» και δήλωσε διατεθειμένη να καταθέσει και στην εισαγγελία, όσα της είχε πει η Ρούλα σε μία από τις επισκέψεις της. 

«Μέχρι τώρα δεν το έκανα. Φοβόμουν. Όμως, μετά από όλα αυτά που ακούω κι από τη στιγμή που η γυναίκα αυτή βρίσκεται στην φυλακή, αποφάσισα να μιλήσω. Μία φίλη είχε πληροφορηθεί ότι η συγκεκριμένη γυναίκα, δηλαδή η Ρούλα Πισπιρίγκου, αναζητούσε χαρτορίχτρες ή καφετζούδες και πλήρωνε γι’ αυτό. Ήταν Νοέμβριος του 2020 όταν μετά από τηλεφωνικό ραντεβού πήγα στο σπίτι της στην οδό Μπιζανίου. Είχε κρατήσει το φλιτζάνι από τον καφέ του συζύγου της και χωρίς να χάνει χρόνο, με κάλεσε να το ‘’διαβάσω’’ και να της πω αν ο Μάνος έχει σχέση με μία γυναίκα το όνομα της οποίας αρχίζει από Α, Ανδριάννα, αν θυμάμαι καλά. Στη διάρκεια της συνομιλίας μας μου είπε ότι έχει μόνο ένα παιδί την Τζωρτζίνα. Δεν μου είπε το παραμικρό για το άλλο παιδάκι την Ίριδα, το οποίο προφανώς ήταν νεογέννητο εκείνη την εποχή». 

Η καφετζού της είπε κάποια πράγματα που είχε… «δει» στο φλυτζάνι του Μάνου και τότε η Ρούλα «με ψυχρό ύφος», όπως είπε η γυναίκα, τη ρώτησε με ψυχρό ύφος: «Να σου πω, αν αρρωστήσει το παιδί, αυτός θα έρθει πίσω;».

Η γυναίκα έπαθε σοκ και στην αρχή νόμιζε ότι της έκανε πλάκα. «Δεν ξέρω αν θα γυρίσει αυτός σε σένα, αλλά είναι βέβαιο ότι θα ενδιαφερθεί για τα παιδιά, όπως θα έκανε κάθε πατέρας. Ακόμη κι αν είναι χωρισμένος…» της απάντησε και η Ρούλα της ανταπάντησε: «Ναι, καλά καλά…».

Η συνέχεια ήταν ακόμα πιο σοκαριστική, αφού όπως είπε η γυναίκα η Ρούλα της είπε: «Ξέρεις κανέναν που να δέρνει για να τον κάνει τόπι στο ξύλο εκ μέρους μου; Θα σε κάνω χρυσή». Η καφετζού αισθάνθηκε πάρα πολύ άσχημα και προσπάθησε άρον άρον, όπως είπε να φύγει από το σπίτι της Ρούλας. 

«Ε, αυτό ήταν, τελείωσα τον καφέ με χίλια ζόρια, της είπα “λυπάμαι, εγώ δεν είμαι τόσο καλή στον καφέ για να σας πω αυτά που θέλετε” και έφυγα. Κοίταγα τις επόμενες μέρες ειδήσεις μην ακούσω για κανέναν ξυλοδαρμό, ώστε να επέμβω αλλά τίποτα. Τόσο είχα αγχωθεί… Αλλά τα έλεγε πολύ σοβαρά…», κατέληξε η γυναίκα. 

star.gr



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




505