Ρέμος- Μπόσνιακ: Το nightout, τα τρυφερά φιλιά on camera και το ξέφρενο γλέντι με τον Ζαφείρη Μελά!

08.04.2022



Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv απαθανάτισε τον Αντώνη Ρέμο και την σύζυγό του, Υβόννη Μπόσνιακ σε πολύ τρυφερές στιγμές τους και με τον Ζαφείρη Μελά να τους ξεσηκώνει με τις επιτυχίες τους. Είναι ένα από τα πολύ αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz, με τους δυο τους να μην πραγματοποιούν συχνά δημόσιες εμφανίσεις, μιας και δεν το προτιμούν.

Αυτήν την φορά, ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ αποφάσισαν να διασκεδάσουν σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, όπου εμφανίζεται ο Βασίλης Τερλέγκας, ο Ζαφείρης Μελάς και ο Αλέκος Ζαζόπουλος. Αυτό που φυσικά μας τράβηξε την προσοχή κατά την είσοδό τους στο μαγαζί, ήταν η κομψότατη, για άλλη μια φορά εμφάνιση, της Υβόννης Μπόσνιακ, η οποία και είχε επιλέξει ένα total black outfit, με το στενό της παντελόνι να κλέβει τις εντυπώσει με το ιδιαίτερο pattern του.

Η βραδιά για το ζευγάρι εξελίχθηκε φανταστικά, μιας και, όπως φαίνεται και από το φωτογραφικό υλικό του gossip-tv, ο Ζαφείρης Μελάς αποφάσισε να δώσει το μικρόφωνο στον Αντώνη Ρέμο και να τραγουδήσουν μαζί κάποιες από τις πιο μεγάλες επιτυχίες του τραγουδιστή.

Φυσικά από την βραδιά δεν έλειπαν και οι τρυφερές στιγμές του ζευγαριού, αφού τους απαθανατίσαμε να ανταλλάσουν παθιασμένα φιλιά και να μην κρύβουν ούτε στιγμή τον έρωτά τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι η έξοδος του ζευγαριού πραγματοποιήθηκε λίγες ημέρες, πριν την εισαγωγή της Υβόννης Μπόσνιακ στο νοσοκομείο, όπου υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση.

Δείτε στην παρακάτω gallery σχετικές φωτογραφίες!
gossip-tv.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


3380