Μάνος Δασκαλάκης: «Ήταν επιδειξιομανής και μυθομανής» λέει συμμαθητής του

07.04.2022



Ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι από το περιβάλλον της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκάλακη σπάνε τη σιωπή τους και αποκαλύπτουν άγνωστες πτυχές των χαρακτήρων των δυο αυτών προσώπων. Σήμερα, στην εκπομπή «Love it» και την Κατερίνα Νινιού μίλησε ένας συμμαθητής του Μάνου Δασκαλάκη, ο οποίος δε δίστασε να τον χαρακτηρίσει μυθομανή, επιδειξιομανή και να εκφράσει την πεποίθηση πως η στάση του τού φαίνεται πολύ ύποπτη.

«Η εικόνα που βλέπω τώρα ανταποκρίνεται στον Μάνο που ήξερα σαν έφηβο. Υπάρχει μια θεατρικότητα στο λόγο του Μάνου και στην εικόνα που βγάζει προς τα έξω. Ο Μάνος ήταν επιδειξιομανής και μυθομανής, ήθελε να προβάλλει τον εαυτό του και παραποιούσε ιστορίες για να προβληθεί.

Από μικρός ήθελε να αρέσει στις γυναίκες και να έχει σχέσεις με το άλλο φύλο. Δεν μου έκανε εντύπωση του ντύσιμο του Μάνου στο δικαστήριο, πάντα έδινε μεγάλη σημασία στην εικόνα του. Ο Μάνος δείχνει τόσο άνετος κι εγώ αναγνωρίζω στο ύφος του κάτι ψεύτικο», είπε αρχικά ο φίλος του Μάνου.

Ο ίδιος είπε στη συνέχεια: «Δεν ξέρω αν ο Μάνος κρύβει κάτι, όλη του η στάση όμως μου φαίνεται ύποπτη. Στον Μάνο αρέσει να βγαίνει στις κάμερες και στα κανάλια, αυτό είναι το τραγικό της υπόθεσης. Δεν του έλειπαν πράγματα σαν παιδί και πάντα τον ενδιέφερε η κοινωνική του εικόνα. Δεν θα μου έκανε εντύπωση αν ο Μάνος είχε εξωσυζυγικές σχέσεις, πάντα μιλούσε με πολλές κοπέλες».

tlife.gr



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


571