Αγγελική Νικολούλη: Σοκαριστικό! «Με σημάδευε όπλο όταν είχα αγκαλιά τον γιο μου»

06.04.2022



Και ενώ η υπόθεση με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα συνεχίζει να συγκλονίζει το πανελλήνιο, στο Πρωινό την Τετάρτη προβλήθηκε ένα σοκαριστικό βίντεο που έκανε τους πάντες να «λυγίσουν». Πιο συγκεκριμένα, στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 είδαμε πλάνα από τα γενέθλια της Τζωρτζίνας, η μητέρα της οποίας είναι προφυλακισμένη στις φυλακές Κορυδαλλού και κατηγορείται πως σκότωσε την 9χρονη κόρη της με κεταμίνη.

Το βίντεο είναι τραβηγμένο τον Οκτώβριο του 2016 και σε αυτό η Τζωρτζίνα γιορτάζει 3 χρόνια ζωής. Δίπλα της είναι η ενός έτους Μαλένα, αλλά και οι φίλοι της.

Βλέποντας το βίντεο ο Γιώργος Λιάγκας και ο Βαγγέλης Περρής έβαλαν τα κλάματα, ενώ η Φαίη Σκορδά σχολίασε συγκινημένη: «Αυτό το κοριτσάκι τώρα που βλέπουμε μας λένε πως μπορεί να το έχει σκοτώσει η μαμά του. Δεν το φαντάζεσαι, δεν πάει το μυαλό σου».

Θυμίζουμε ότι τα τρία κοριτσάκια στην Πάτρα έφυγαν από τη ζωή από το 2019 έως το 2022 με τους γιατρούς να χαρακτηρίζουν τους θανάτους «αιφνίδιους». Πιο συγκεκριμένα, η 3,5 ετών Μαλένα απεβίωσε το 2019, η 7 μηνών Ίριδα το 2021 και η 9χρονη Τζωρτζίνα το 2022.

fthis.gr



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


1800