Ρούλα Πισπιρίγκου - Μάνος Δασκαλάκης: Δείτε πρώτη φορά τη σπιτονοικοκυρά τους

05.04.2022



Το απόγευμα της Τρίτης η εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου “Live news” έφερε για πρώτη φορά στο φως της δημοσιότητας μια φωτογραφία της σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη στην Πάτρα.

Σύμφωνα με την εκπομπή του Mega, η σπάνια φωτογραφία της Ευγενίας Κούτρα, της σπιτονοικοκυράς της οικογένειας Δασκαλάκη, είναι από μία αποχαιρετιστήρια εκδήλωση στο Εσπερινό Λύκειο της Αθήνας όπου εργαζόταν ως φιλόλογος.

Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος, εκείνη την χρονιά, περίπου το 2006 με 2007, η γυναίκα είχε αποφασίσει να συνταξιοδοτηθεί και να πάει στην Πάτρα.

Το 2008 ο σύζυγός της έφυγε από ανακοπή καρδιάς, ενώ κείνη απομονώνεται στο σπίτι της, ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια που έπασχε από σκλήρυνση κατά πλάκας.

Οι γιατροί αναφέρουν ότι η σπιτονοικοκυρά του ζεύγους Δασκαλάκη είχε προβλήματα υγείας, ωστόσο τα πράγματα περιπλέκονται. Άνθρωποι που γνώριζαν την 69χρονη αναφέρουν ότι υπήρχαν προστριβές με την Ρούλα Πισπιρίγκου, καθώς η οικογένεια δεν πλήρωνε ενοίκιο και η σπιτονοικοκυρά έβλεπε την 33χρονη να πηγαίνει εκδρομές.

Εκείνο που έκανε ιδιαίτερη εντύπωση στους συγγενείς της σπιτονοικοκυράς ήταν ότι ενώ η 69χρονη πέθανε στις 12 Σεπτεμβρίου 2020, η Ρούλα Πισπιρίγκου τους ειδοποίησε τηλεφωνικά ότι η κ. Ευγενία πέθανε την προηγούμενη ημέρα, δηλαδή Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020. Ωστόσο, με έκπληξη είδαν ότι ο θάνατός της πιστοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 12 Σεπτεμβρίου 2020.

Τι λέει η οικογένεια της σπιτονοικοκυράς

Οι συγγενείς της στην Αιτωλοακαρνανία είχαν χάσει τα ίχνη της και έμαθαν για τον θάνατο της ξαδέλφης τους από την τηλεόραση, καθώς δεν είχε επαφές μαζί τους, με τους περισσότερους να λένε ότι ήταν μοναχικός άνθρωπος.

«Ήταν άνθρωπος που έχει μεγαλώσει στην πόλη και τότε εμείς ήμασταν στο χωριό, διαφορετική από εμάς, τα χωριατόπαιδα. Εμείς ξέραμε ότι ήταν στην Αθήνα και τώρα από την τηλεόραση μάθαμε ότι ήταν στην Πάτρα. Εγώ μόνο ξέρω το σπίτι που πήγαινα, γιατί πήγαινα. Είχα πάει πολλές φορές στην Πάτρα, το ήξερα το σπίτι. Εμείς τώρα μάθαμε ότι είχε προβλήματα, ότι ήταν στην Πάτρα, ότι έχει πεθάνει ο άντρας της. Δεν ξέραμε τίποτα», είπε ξαδέλφη της σπιτονοικοκυράς στο “Live news”, επισημαίνοντας πως «η αλήθεια θα βγει, να δούμε. Όλοι να ηρεμήσουν, και οι ψυχές, κι αυτή η γυναίκα να ηρεμήσει με αυτά που λέγονται».

Δείτε τα βίντεο που ακολουθούν:

fthis.gr



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


1527