Άγγελος Λάτσιος – Γαία Μερκούρη: Η φιλία που εξελίχθηκε σε ένα τρυφερό ειδύλλιο

04.04.2022



Γνωρίζονται από παιδιά, έχουν τις ίδιες παρέες και η φιλία τους τελικά εξελίχθηκε σε ένα τρυφερό ειδύλλιο. Ο λόγος για τον γιο της Ελένης Μενεγάκη, Άγγελο Λάτσιο και την κόρη της Δωροθέας Μερκούρη, Γαία Μερκούρη.

Είναι ένα από τα αγαπημένα νεανικά ζευγάρια της ελληνικής showbiz και αυτό το αποδεικνύουν σχεδόν καθημερινά μέσα από τις φωτογραφίες και τις εξομολογήσεις αγάπης του ενός προς τον άλλο, που μοιράζονται στα social media.

Μπορεί να βρίσκονται και οι δύο σε μια φάση της ζωής του που καλούνται να πάρουν σημαντικές αποφάσεις για τις σπουδές και το μέλλον τους, όμως παράλληλα ζουν τον έρωτά τους και ο ένας στηρίζει τον άλλο. Περνούν μαζί πολύ χρόνο, απολαμβάνουν όμορφες καθημερινές στιγμές, κάνουν ταξίδια και πλέον δεν έχουν λόγο να κρύβουν ότι είναι πολύ ερωτευμένοι.

Η επιβεβαίωση της σχέσης τους ήρθε μέσα από τις κοινές τους φωτογραφίες, που άρχισαν να μοιράζονται ολοένα και πιο συχνά στο διαδίκτυο. Μάλιστα, το περασμένο καλοκαίρι απόλαυσαν μαζί τις διακοπές τους και δημοσίευσαν φωτογραφίες από τις ξέγνοιαστες στιγμές που πέρασαν.

«Είσαι τέλειος» είχε γράψει χαρακτηριστικά η Γαία Μερκούρη για τον αγαπημένο της Άγγελο Λάτσιο, σε μία από τις αναρτήσεις της στα social media αναδημοσιεύοντας και μία φωτογραφία του. Όσο περνάει ο καιρός ο έρωτάς τους φαίνεται πως δυναμώνει με τις τρυφερές αναρτήσεις να γίνονται ολοένα και πιο συχνές. Μοιράζονται φωτογραφίες που ποζάρουν αγκαλιά και απολαμβάνουν να περνούν χρόνο μαζί.

Μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός γνωστού περιοδικού τους απαθανάτισε, πριν λίγους μήνες, να απολαμβάνουν αγκαλιασμένοι τη βόλτα τους στο Ζάππειο μαζί με τον αγαπημένο τετράποδο φίλο.

Πιο πρόσφατη απόδειξη της αγάπης που τρέφουν ο ένας για τον άλλο, αποτελεί το τρυφερό στιγμιότυπο που δημοσίευσε η νεαρή καλλονή, στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media. Πιο συγκεκριμένα, η Γαία Μεκούρη μοιράστηκε, με τους διαδικτυακούς της φίλους, μια φωτογραφία της στο κρεβάτι, την οποία απαθανάτισε ο αγαπημένος της, Άγγελος Λάτσιος.

tlife.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




4395