Πάτρα: Βίντεο ντοκουμέντο από την κηδεία της Τζωρτζίνας – Τι έκαναν ο Μάνος Δασκαλάκης και η Ρούλα Πισπιρίγκου;

03.04.2022



Η υπόθεση της Πάτρας έχει σοκάρει το πανελλήνιο. Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές ενώ η δικαιοσύνη έχει αναλάβει αποκλειστικά την έκβαση των αποτελεσμάτων για τον θάνατο των τριών κοριτσιών. Ένα νέο βίντεο από την κηδεία της Τζωρτζίνας στις 2 Φεβρουαρίου στην Πάτρα, ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Στο απόσπασμα φαίνονται οι δύο γονείς της 9χρονης, Μάνος Δασκαλάκης και Ρούλα Πισπιρίγκου. Ο πατέρας κατά την διάρκεια της λειτουργίας στέκεται μπροστά από το φέρετρο και κοιτάζει συνεχώς ψηλά σαν να «ψάχνει» απαντήσεις από τον Θεό καθώς είναι το τρίτο παιδί που αποχωρίζεται.

Από την άλλη, η φερόμενη ως δολοφόνος της 9χρονης κόρης της, Ρούλα Πισπιρίγκου έχει συνεχώς καρφωμένο το βλέμμα της στο φέρετρο σύμφωνα με το flamis.gr που δημοσιεύει και το βίντεο.  Μάλιστα, σύμφωνα με τον τύπο της Πάτρας και όλα όσα έχουν γραφτεί η στάση της Ρούλας Πισπιρίγκου στην κηδεία ήταν αυτή που άρχισε να δημιουργεί ερωτηματικά.

Μάλιστα, αξίζει να θυμίσουμε ότι λίγο πριν την κηδεία η 33χρονη είχε πάει για καφέ και οι συγγενείς της την αναζητούσαν. Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο από την κηδεία της Τζωρτζίνας:

fthis.gr



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


1411