Τζώρτζης Μονογυιός: Η σύζυγός του δεν γνωρίζει το τραγικό γεγονός – Η κατάσταση της υγείας της

15.01.2022



Πανελλήνιο σοκ έχει προκαλέσει το φρικτό τροχαίο στα Πηγαδάκια Βούλας που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο επιχειρηματίας από τη Μύκονο και πρώην παίκτης του The Wall, Τζώρτζης Μονογυιός. Από το υπερπολυτελές αυτοκίνητο απεγκλωβίστηκε η σύζυγός του, Αθηνά Κοντοπάνου, η οποία μεταφέρθηκε τραυματισμένη στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, όπου και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Ο αδερφός της άτυχης γυναίκας που έχασε τον άντρα της ζωής της μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» για την κατάσταση υγείας της αδερφής του. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σωτήρης Κοντοπάνος: «Η αδερφή μου είναι καλά. Για τα δεδομένα της κατάστασης είναι σε γενικές γραμμές καλά. Θα χειρουργηθεί στα πόδια της. Δεν γνωρίζει τι έχει συμβεί».

Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!» μίλησε σχετικά και ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας. «Η οικογένεια το τελευταίο που σκέφτεται οι κινήσεις που θα γίνουν για τις συνθήκες του ατυχήματος. Αγωνιούν γιατί η γυναίκα του δε γνωρίζει τι έχει συμβεί, προβληματίζονται για το πώς θα την ενημερώσουν, και για το πώς θα διαχειριστούν τα δύο του παιδιά την απώλεια. Εκείνο που θα απασχολήσει την οικογένεια ακολούθως θα πρέπει να είναι ποιοι είναι οι υπεύθυνοι για αυτό που έγινε. Αν είναι εκείνοι που του παρέδωσαν το αυτοκίνητο, η περιφέρεια Αττικής που δεν έχει βάλει κιγκλιδώματα, και αν εμπλέκεται κάποιος άλλος», είπε ο κ. Κούγιας.

«Υπάρχουν αυτόπτες μάρτυρες, αξιόπιστοι, που λένε ότι το αυτοκίνητο δεν είχε μεγάλη ταχύτητα, δεν πήγαινε με περισσότερα από 75χλμ.. Το αυτοκίνητο αυτό ήταν το πιο αξιόπιστο αυτοκίνητο που υπάρχει. Ο δε οδηγός του είχε εμπειρία», πρόσθεσε ο ίδιος.

tlife.gr



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




990