Ντέμη Γεωργίου: Η εξομολόγηση για την κακοποιητική σχέση – “Ζούσα έτσι αρκετά χρόνια, περίπου μια εξαετία”

13.01.2022



Στην εκπομπή “Mega Καλημέρα” μέσω ζωντανής σύνδεσης μίλησε η Ντέμη Γεωργίου, η οποία έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο MasterChef. Η σεφ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε πρώην σχέση της που ήταν κακοποιητική και συγκλόνισε με όσα είπε.

«Είναι κάτι πολύ βαρύ που κουβαλάω. Έχει περάσει πια. Έχει περάσει ο χρόνος, δεν είναι στην καθημερινότητά μου. Ζούσα έτσι αρκετά χρόνια, περίπου μια εξαετία. Ήταν λεκτική βία, σωματική βία, είχε διάφορες φάσεις. Είχα ένα βαρύ περιστατικό που με έφτασε και στο σημείο να δώσω τέλος στην κακοποίηση», είπε αρχικά η Ντέμη Γεωργίου και πρόσθεσε:

«Ο άλλος σου λέει συγνώμη, αλλάζει για λίγο, βλέπεις να αλλάζει συμπεριφορά, και μετά ξαναγίνεται αυτό. Πιστεύεις, μπαίνεις στη διαδικασία να κάνεις μια προσπάθεια και έτσι περνάει ο χρόνος, μέχρι που κάποια στιγμή δεν αντέχεις πια.

Ήταν στα δικά μου χέρια. Την τελευταία φορά ειπώθηκαν όλα, έγινε και ποινική δίωξη αυτεπάγγελτα. Πρέπει οπωσδήποτε όλοι να βρουν τη δύναμη να μιλήσουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Κανείς άνθρωπος δεν πρέπει να περνάει τέτοιες καταστάσεις. Να μιλάμε στους αρμόδιους, όχι στους κολλητούς μας».

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε η Ντέμη Γεωργίου:

fthis.gr



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




506