Εκτός εαυτού ο Δημήτρης Αλεξάνδρου: Επιτέθηκε στην Καινούριου και τους συνεργάτες του που τον πείραζαν για την πρώην του

12.01.2022



Απίστευτη ένταση στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα» το πρωί της Τετάρτης με πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Αφορμή για το ξέσπασμα του μοντέλου στάθηκαν τα πειράγματα που δεχόταν συνεχώς για την πρώην σύντροφό του, Ελισάβετ Σπανού, που βρίσκονταν καλεσμένη στο πλατό και κάθονταν δίπλα του.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δε μπόρεσε να συγκρατήσει τα νεύρα του και με αφορμή σχόλια της Χρίσλας Γεωργακοπούλου και του Γιάννη Πουλόπουλου που θυμήθηκαν τι δήλωναν οι δυο τους παλιά για τη σχέση τους, ξέσπασε.

«Σου είπα να σταματήσεις. Μη γελάς. Σας είπα κάτι και σας το είπα από πάνω. Δεν υπάρχει πλάκα. Δε θέλω να υπάρχει πλάκα. Γιατί είναι σεβασμός στο παρελθόν και το μέλλον μου. Και πλάκα με αυτά τα πράγματα δε σηκώνω. Σου είπα κάτι; Είναι κάτι που είναι θέμα σεβασμού και για τον άνθρωπο που έρχεται εδώ και για μένα. Δεν έχει να κάνει μόνο με την Ελισάβετ, έχει να κάνει και με μένα. Έχω εξηγήσει από το πρωί ότι δε θέλω να κάνεις χαβαλέ. Το έχω πει από το πρωί. Δεν τελείωσε, γιατί μάλλον συνεχίζεται» είπε εκνευρισμένος ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.«Καλά κάνει και βάζει το όριό του. Όπως λέει υπάρχει παρελθόν, υπάρχει και μέλλον. Νιώθω λίγο άβολα» πρόσθεσε η Ελισάβετ Σπανού.   «Το κακό είναι πως είμαστε δημόσια πρόσωπα. Ο καθένας έχει προχωρήσει τη ζωή του» ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου, που προσπαθούσε παράλληλα να ηρεμήσει τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Πηγή: zappit.gr



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


1299