Μας άφησε άφωνους ο σύντροφος της Μυριέλλας: Δείτε πως σχολίασε το φιλί με τον Κατσαούνη

10.01.2022



Ο μουσικός ξεκαθάρισε πως με την ηθοποιός τους ενώνει μια σχέση αγάπης για τη μουσική πάνω απ’ όλα και τη στηρίζει σε οτιδήποτε την κάνει να νιώθει όμορφα σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες στο παιχνίδι. Δεν ενοχλείται από τα τα τρυφερά τετ α τετ της συντρόφου του Μυριέλλας Κουρεντή με τον συμπαίκτης της Γιώργο Κατσαούνη στο Survivor o μουσικός Γιάννης Λυγνός όπως δήλωσε στον ΣΚΑΙ και την εκπομπή «Love it».

«Από τη στιγμή που δεν ενοχλούμαι εγώ, δεν καταλαβαίνω γιατί να ενοχληθεί κάποιος άλλος. Επειδή το όλο ζήτημα με τη Μυριέλλα έχει πάρει πολύ μεγάλες διαστάσεις δεν θα ήθελα να μιλήσω πολύ γι’ αυτό ξανά. Ήδη έκανα κάποιες δηλώσεις kαι είπα ότι είμαστε και οι δύο αυθόρμητα, γνήσια και ευαίσθητα άτομα», είπε.

«Αυτή τη στιγμή η Μυριέλλα βρίσκεται σε άθλιες συνθήκες. Βιώνει ανελέητη πείνα και κακουχίες. Κοιμάται σε βρεγμένα σανίδια και επίσης δέχεται ένα τεράστιο ψυχολογικό πόλεμο από την ομάδα της. Άμα ζούσαμε παρόμοιες καταστάσεις δεν ξέρει κανείς μας πώς θα αντιδρούσε. Μέσα από αυτές τις δηλώσεις μου, ήθελα να δείξω τη γλυκιά μου συμπαράσταση στη Μυριέλλα, καθώς γνωρίζω ότι θα βρεθούν άνθρωποι να την κακολογήσουν», πρόσθεσε.

Ο μουσικός ξεκαθάρισε πως με την ηθοποιός τους ενώνει μια σχέση αγάπης για τη μουσική πάνω απ’ όλα και τη στηρίζει σε οτιδήποτε την κάνει να νιώθει όμορφα σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες στο παιχνίδι.

skai.gr



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




1837