Αυτός είναι ο Έλληνας τραγουδιστής που συνελήφθη για παραβίαση μέτρων κορωνοϊού - Προσπάθησε να διαφύγει

10.01.2022



Στη σύλληψη γνωστού τράπερ προχώρησαν οι αστυνομικοί στον Άγιο Δημήτριο, μετά την υπαίθρια συναυλία εν μέσω πανδημίας, που διοργάνωσαν νεαροί θαυμαστές του, μπροστά από το Mall. Ο τράπερ Daddy Tsoulfa όταν είδε τους αστυνομικούς, προσπάθησε να διαφύγει με σκούτερ, που οδηγούσε κάποιος άλλος, όπως δείχνει βίντεο που δημοσιεύτηκε από θαυμαστές του.

Οι αστυνομικοί, τον σταμάτησαν, μπροστά από ένα βενζινάδικο. Στη συνέχεια τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στο κρατητήριο. Το κάλεσμα για την υπαίθρια συναυλία έγινε μέσα από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Ο τράπερ ενημέρωνε ότι η συναυλία θα βιντεοσκοπηθεί, ώστε τα πλάνα να παίξουν στο επόμενο βιντεοκλίπ του.

Πώς η αστυνομία συνέλαβε τον τράπερ

Η συναυλία ξεκίνησε λίγο μετά τις 7 το απόγευμα με τη συμμετοχή του Daddy Tsoulfa, καθώς και άλλων γνωστών τράπερς και το παρών έδωσαν περισσότεροι απο 50 νεαροί. Ωστόσο, κάποιοι γονείς παιδιών που παρακολουθούσαν τη συναυλία κατήγγειλαν στην αστυνομία το παράνομο event με αποτέλεσμα περιπολικά της Άμεσης Δράσης να φτάσουν στο σημείο και να τη διακόψουν.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον τράπερ Daddy Tsoulfa εν μέσω αποδοκιμασιών από δεκάδες οπαδούς του που ζητούσαν να αφεθεί ελεύθερος. Αρκετοί, μάλιστα, ανέβασαν και βίντεο από την προσαγωγή του δημοφιλούς καλλιτέχνη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

protothema.gr



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




1629