Eλληνίδα δημοσιογράφος παντρεύτηκε αλλά δεν ήταν παρούσα στον γάμο της! (εικόνες)

09.01.2022



Η Ελισάβετ Κυρίτση, πρώην συνεργάτιδα της Κατερίνας Καραβάτου στην εκπομπή Στη Φωλιά των Κου Κου η οποία συνεχίζει φέτος στην εκπομπή Breakfast@Star παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της ο οποίος κατάγεται από την Κορέα. 

Μόνο που αυτό συνέβη με έναν ανορθόδοξο τρόπο. Όπως και η ίδια η δημοσιογράφος αποκάλυψε: «Ο γάμος μας έγινε εντελώς παράδοξα. Κατ’ αρχάς, δεν ήμουν στην πόλη, έγινε ενώ η νύφη ήταν απούσα… Δεν έγινε κάποια τελετή, απλώς καταθέσαμε τα χαρτιά μας στο δημαρχείο. Όταν τα παρέλαβε ο Μιον Τσολ, τα κατέθεσε και σε τρεις εργάσιμες ημέρες καταχωρήθηκα στο σύστημα ως η σύζυγός του. Μου έστειλε φωτογραφία και αυτό ήταν».

Η ίδια συνέχισε αποκαλύπτοντας: «Όπως καταλαβαίνεις, δεν είναι ο γάμος που ονειρεύεται κάποιος ή κάποια, αλλά η αλήθεια είναι πως είχε πολλή πλάκα. Όσο για την τελετή που σκεφτόμαστε να κάνουμε ως πάρτι περισσότερο, αν το επιτρέψουν οι συνθήκες, θα γίνει μάλλον την άνοιξη στην Κορέα και ελπίζω να μπορούν να ταξιδέψουν οι δικοί μου. Επίσης, σκέφτομαι πολύ σοβαρά να φορέσω χάνμποκ, το παραδοσιακό φόρεμα της χώρας. Μπορεί να βάλω και κάποια ελληνική πινελιά».

Μιλώντας για τον σύζυγό της, η Ελληνίδα δημοσιογράφος δείχνει να έχει βρει τον ιδανικό άντρα στο πρόσωπο του Κορεάτη συντρόφου του: «Είχε και έχει έναν παλιομοδίτικο ρομαντισμό, κάποιες φορές φτάνει στα όρια της συστολής. Υπάρχουν στιγμές που απορώ για το αν έχει βγει από κάποιο k-drama ειλικρινά! Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη, γιατί είμαι πια ήρεμη και έχω δίπλα μου έναν άνθρωπο με τον οποίο εκπέμπουμε στο ίδιο μήκος κύματος».

Το ζευγάρι γνωρίστηκε μέσω μίας εφαρμογής που συνδυάζει τις γνωριμίες και την εκμάθηση γλωσσών. Είχαν έρθει σε επαφή και μέσω βιντεοκλήσεων μιλούσαν μεταξύ τους για παραπάνω από έναν χρόνο. Η πρώτη συνάντησή τους έγινε τον περασμένο Οκτώβριο και τότε κατάλαβαν πως ήταν πλασμένοι ο ένας για τον άλλον.

Παρά το γεγονός ότι είχαν την επιλογή να ζήσουν στην Ελλάδα, η Ελισάβετ Κυρίτση αποφάσισε να κάνει τη μεγάλη ανατροπή και να ακολουθήσει εκείνη τον καλό της στην πατρίδα του. «Δεν ήταν καθόλου εύκολη απόφαση, αλλά ήταν μονόδρομος, καθώς ήθελα τη ψυχική μου υγεία. Ήρθε σε μία περίοδο που ήθελα να τα αλλάξω όλα, οπότε ήταν και κάπως πεπρωμένο. Άρπαξα την ευκαιρία και πραγματικά μόνο σε καλό μου βγήκε».

Μάλιστα, η δημοσιογράφος έχει δημιουργήσει κανάλι στο Youtube και ανεβάζει τις... περιπέτειές της στην Κορέα. Δείτε ένα πρόσφατο βίντεο:

Πηγή: Real



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


910