Θέλξη: Εμφανίστηκε χωρίς εσώρουχο στον Νίκο Μουτσινά και έγινε χαμός

02.12.2021



Μία ακόμα απρόσμενη εμφάνιση είχε ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος είχε καλέσει στο “Καλό Μεσημεράκι” την Θέλξη.  Η ξανθιά τραγουδίστρια εντυπωσίασε με το αποκαλυπτικό ξώπλατο φόρεμα που φορούσε και μπήκε στο πλατό με το σουξέ της «Έχεις τα μάτια που λατρεύω».

Πιο συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια εμφανίστηκε μετά από πολλά χρόνια απουσίας και μίλησε για την προσωπική της ζωή και την καριέρα της. Βέβαια, μπαίνοντας στο πλατό ο φακός τη συνέλαβε να φοράει ένα μακρύ άκρως αποκαλυπτικό φόρεμα χωρίς εσώρουχο.

Η ίδια κάνει πλέον το… come back στο τραγούδι μετά από αποχή αρκετών ετών για να μεγαλώσει τα παιδιά της. «Έχω δύο κόρες 6 και 7 χρονών. Είμαι Ελληνίδα μάνα. Έκανα την οικογένειά μου, τις μεγάλωσα αποκλειστικά εγώ, δεν τις άφησα 7 χρόνια και τώρα είπα να επιστρέψω. Ετοιμάζω νέο τραγούδι, κάνω ό,τι μας επιτρέπει η εποχή.

Είμαι ακόμα μικρή, μπορώ να το ακολουθήσω, είναι η μεγάλη μου αγάπη η μουσική, μετά τα παιδιά», είπε η Θέλξη και αποκάλυψε: «Μου έκαναν πρόταση να πάω στο Survivor αλλά δεν υπάρχει περίπτωση. Λέω άργησαν 8 χρόνια. Θα πήγαινα αλλιώς, όπως θα πήγαινα και στο J2US σαν κόουτς».

pagenews.gr



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα




3546