Μπέττυ Μαγγίρα: Γνωστή Ελληνίδα της ανακοίνωσε ξαφνικά τον χωρισμό της

26.11.2021



Στην Μπέττυ Μαγγίρα και το «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» ήταν καλεσμένη η Ρέα Τουτουντζή η οποία «σόκαρε», κυριολεκτικά την παρουσιάστρια με την ανακοίνωση του χωρισμού της έπειτα από ερώτησή της σχετικά με τον γάμο της. Τότε, η ηθοποιός αποκάλυψε δημόσια: «Μπέττυ μου, έχω χωρίσει εδώ και ενάμιση χρόνο» Μάλιστα, η παρουσιάστρια της εκπομπής αναρωτήθηκε αν είναι ήδη γνωστό και δεν το ξέρει η ίδια αλλά η Ρέα Τουτουντζή της απάντησε απευθείας: «Με ξέρεις εμένα δεν μιλάω γενικά γι’ αυτά τα θέματα. Είναι όλα καλά όμως, μία χαρά, έχουμε πολύ καλές σχέσεις».

«Έκανε τον κύκλο του, μας τέλειωσε, υπάρχει πολλή αγάπη, μεγάλος σεβασμός, περάσαμε πολλά χρόνια μαζί, η ζωή συνεχίζεται και πάμε για καινούργια πράγματα» πρόσθεσε η ηθοποιός.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στη μητρότητα λέγοντας ότι: «Ποτέ δεν ένιωσε μέσα μου την επιθυμία να αποκτήσω ένα παιδί, οπότε ακολούθησα την καρδιά μου και θεωρώ ότι είναι πιο τίμιο να λες δεν θέλω να κάνω παιδί». Τέλος όπως διαβάζουμε στο fthis.gr εξομολογήθηκε ότι: «Αυτή την περίοδο είμαι καλά, ξαναγνωρίζω τον εαυτό μου, είναι μία νέα αρχή για εμένα μετά τον χωρισμό και το ευχαριστιέμαι».



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


1920