Κατερίνα Καινούργιου: Έβαλε τα κλάματα με την έκπληξη που της έκαναν (εικόνες)

25.11.2021



Την ονομαστική της εορτή έχει σήμερα η Κατερίνα Καινούργιου Η γνωστή παρουσιάστρια γιόρτασε αυτή την ιδιαίτερη για εκείνη ημέρα μαζί με τους συνεργάτες της, στην πρωινή εκπομπή “Super Κατερίνα”. Μάλιστα, την Κατερίνα Καινούργιου την περίμεναν πολλές έκπληξεις.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έφερε στο πλατό της εκπομπής τέσσερα μεγάλα κουτιά, τα οποία είχαν μέσα προσωπικά αντικείμενα της παρουσιάστριας από την παιδική της ηλικία. 

Η Κατερίνα Καινούργιου άνοιγε ένα ένα τα κουτιά, χωρίς να μπορεί να συγκρατήσει της δάκρυα της.

Η Κατερίνα δέχτηκε και πολλές δημόσιες ευχές από αγαπημένα της πρόσωπα, με αποτέλεσμα να συγκινηθεί έντονα.

Ανάμεσα στα πρόσωπα που της ευχήθηκαν ήταν η συνονόματη γιαγιά, η νονά και οι δασκάλες της από το σχολείο αλλά και η Μαρία Ηλιάκη. «Katken85, αυτό το 85 δεν θέλω να το θυμάμαι, τέλος πάντων. Σου εύχομαι χρόνια πολλά, να είσαι χαρούμενη, να είσαι ευτυχισμένη, να είσαι υγιής, να είσαι επιτυχημένη, όλα τα καλά του κόσμου -που τα περισσότερα τα έχεις. Θα ήθελα αυτή τη μελαγχολία που βλέπω στα ματάκια σου τον τελευταίο καιρό, να σταματήσω να την βλέπω, ό,τι και να είναι αυτό», είπε η Μαρία Ηλιάκη στην Κατερίνα Καινούργιου μέσω βίντεο.

Από την πλευρά της, η Κατερίνα Καινούργιου απάντησε: «Συγκινήθηκα… Ξέρετε τι; Είχαμε χαθεί για ένα διάστημα. Τα παιδιά εδώ τα θυμούνται αυτά γιατί μας είχαν ζήσει που κάναμε παρέα. Μετά μας έζησαν να τσακωνόμαστε και τώρα τα έχουμε ξαναβρεί και χαίρομαι πάρα πολύ για την ευτυχία της και πραγματικά την έχω μέσα στην καρδιά μου γιατί η Μαρία ξέρει πράγματα για μένα που δεν τα ξέρει κανένας. Ευχαριστώ Μαρία μου. Σου υπόσχομαι ότι θα σταματήσει». πηγή: gossip-tv.gr



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


811