Πρώην παίκτρια του GNTM ανυπομονεί για τον ερχομό του μωρού της και ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα!

23.11.2021



Το μοντέλο από τον προηγούμενο κύκλο του GNTM ζει και εργάζεται μόνιμα στη Θεσσαλονίκη και πρόσφατα ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τον αγαπημένο της, λίγους μήνες πριν γίνουν γονείς.  Η Μαρίνα Γρηγορίου ήταν μια από τις παίκτριες από τον δεύτερο κύκλο του Greece's Next Top Model και είχε προκαλέσει εντύπωση, τόσο για την εμφάνιση όσο και για την προσωπικότητά της.

Σήμερα, δυο χρόνια μετά, η πανέμορφη Μαρίνα εργάζεται ως μοντέλο αλλά και επιχειρηματίας στη Θεσσαλονίκη και πριν από λίγες εβδομάδες παντρεύτηκε με τον αγαπημένο της, Γιώργο, με τον οποίο σε λίγους μήνες θα αποκτήσουν ένα αγοράκι. Η Μαρίνα, από την στιγμή που έμαθε ότι είναι έγκυος, δεν μπορεί να κρύψει την χαρά και τον ενθουσιασμό της και δηλώνει πανέτοιμη, για να κρατήσει στην αγκαλιά της το παιδάκι της.

Η ίδια μοιράζεται καθημερινά στιγμιότυπα με τους ακόλουθούς της, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram και μιλάει για το πως βιώνει την περίοδο της εγκυμοσύνης και πως νιώθει που θα γίνει μανούλα. Οι ευχές είναι πολλές και η αγάπη του κόσμου ακόμα μεγαλύτερη, αφού πρόκειται για μια παίκτρια που, από το ριάλιτι είχε δείξει έναν πολύ καλό και ήρεμο χαρακτήρα, με χαμηλό προφίλ, κάτι που την έκανε ιδιαίτερα αγαπητή.

Τέλος, μέσα από το Instagram της καταλαβαίνουμε ότι έχει κρατήσει φιλικές σχέσεις με τα κορίτσια από το σπίτι του GNTM όπως η Κέισι, η Σπυρούλα, η Άννα Μαρία, η Χαρά, η Όλγα και η Πόπη. Αυτό φαίνεται και από τα σχόλια που ανταλάσσουν μεταξύ τους καθημερινά, αλλά και από το γεγονός ότι εκείνες ήταν παρούσες στο γάμο της.

Πηγή: www.gossip-tv.gr

 





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα




1512