Ξέσπασε η Κατερίνα Καινούργιου: «Έχει εμμονή μαζί μου, είναι τόσο άρρωστος που θα βλάψει τη σωματική μου ακεραιότητα»

12.10.2021



Ξέσπασε η Κατερίνα Καινούργιου το πρωί Τρίτης 12 Οκτωβρίου, μέσα από την εκπομπή της στον Alpha. Συγκεκριμένα, η γνωστή παρουσιάστρια με αφορμή την ανάρτηση που πραγματοποίησε η Super Κική εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά της με τους δημοσιογράφους, αποκάλυψε ότι υπάρχει ένας άνθρωπος που έχει εμμονή μαζί της. Μάλιστα, η ίδια δεν δίστασε να εκφράσει στον τηλεοπτικό «αέρα» τον φόβο που νιώθει για την σωματική της ακεραιότητα. 

«Είναι ένα κορίτσι που έχει περάσει δύσκολα στη ζωή του. Πονεμένο πλάσμα. Όταν ένας άνθρωπος έχει περάσει τόσο δύσκολα εγώ για κάποιο λόγο λίγο τον δικαιολογώ σε κάποιες αντιδράσεις που μπορεί να έχει. Όμως τώρα όταν λες “τσουτσέκια” για ένα κομμάτι ψωμί, εσύ βρε Κική μου που είσαι δίπλα σε όλους που έχεις περάσει δύσκολα γιατί μας μειώνεις; Όλους όσους μπορεί να είπαμε για τη λέξη “υπέφερα”. Ειδικά εμείς εδώ δεν έχουμε καμία εμμονή, σχολιάσαμε απλά. Ειλικρινά και πολύ συμπαθής είσαι. Σχολιάσαμε αυτό το οποίο πολύ απλά τοποθετήθηκες και ξεκαθαρίσαμε τη θέση μας. Κική αυτή τη στιγμή δεν έχεις αντιληφθεί τι σημαίνει δημοσιογραφική εμμονή και κάποιος να σε χτυπάει ανελέητα. Εγώ παραδείγματος χάρη το τελευταίο διάστημα το βιώνω συνέχεια. Εμμονή σε άρρωστο βαθμό από συγκεκριμένο άνθρωπο, δημοσιογράφο. Δεν είναι δημοσιογράφος, δεν υπογράφει καν τα άρθρα του, χωρίς όνομα με ψευδώνυμο.

Να έχω φτάσει να το συζητάω με την οικογένειά μου και να πιστεύω με αυτά που γράφει τις κακίες, τα τέρατα, τα ανήθικα, τα εμετικά αυτά σχόλια ότι θα έρθει κάτω από το σπίτι μου και θα μου κάνει κακό. Κι έχω φτάσει στο σημείο να λέω στον πατέρα μου "μπαμπά να δούμε τι θα κάνουμε γιατί αυτός ο άνθρωπος είναι τόσο άρρωστος με αυτά που γράφει και θα βλάψει και τη σωματική μου ακεραιότητα". Αυτό σημαίνει εμμονή. Στον άνθρωπο που έχω κάνει εξώδικο, αγωγή και συνεχίζει και με βρίζει και μένα και το προϊόν μου με το χειρότερο τρόπο σε σημείο να νομίζεις ότι αυτός ο άνθρωπος θα σε πειράξει και σωματικά. Έχω φτάσει σε σημείο να μην φεύγω μόνη μου από το σπίτι γιατί νιώθω ότι θα μου κάνει ζημιά και κακό. Είναι τέτοια η αρρώστια και η εμμονή. Οπότε εσύ Κική μου να μην ανησυχείς για τίποτα. Να λες δόξα τω θεώ που δεν έχουν φτάσει σε αυτά τα σημεία γιατί άλλοι το βιώνουμε», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

mylife.com.cy



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




627