Ιωάννα Μαλέσκου - Κωνσταντίνος Δανιάς: Full in love και ερωτικό διήμερο στο Ναύπλιο

06.10.2021



Έναν μεγάλο έρωτα ζει φαίνεται πως ζει η Ιωάννα Μαλέσκου με τον Κωνσταντίνο Δανιά. Η ξανθιά παρουσιάστρια και ο γοητευτικός εκπαιδευτής σκύλων είναι σε σχέση, παρότι κανένας από τους δύο δεν έχει παραδεχτεί το ειδύλλιο.

Μάλιστα, πριν από δύο εβδομάδες, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σπυριδούλας Τριάντου στην On Time, οι δυο τους πέρασαν ένα ρομαντικό διήμερο στο Ναύπλιο, ενώ ανέβηκαν στο Παλαμήδι απολαμβάνοντας τη μαγική θέα.

Εκεί, τους συνάντησε ο φύλακας του Παλαμηδίου, ο Σπύρος που τους βρήκε πολύ ταιριαστούς, αλλά όπως πρόσθεσε στα σχόλια στα social media (τα οποία εξαφανίστηκαν) είναι και ένα πολύ ευγενικό ζευγάρι.

Η Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία λατρεύει το Ναύπλιο, φωτογραφήθηκε από τον αγαπημένο της, ενώ ήταν πολύ προσεχτικοί όταν περπατούσαν ανάμεσα σε κόσμο ώστε να μην προκαλέσουν τα βλέμματα.

Το κοινό τους χαρακτηριστικό είναι η αγάπη τους για τα ζώα, αλλά και για τα θαλάσσια σπορ.

Ο Κωνσταντίνος Δανιάς μεγάλωσε στη Μυτιλήνη και έζησε σε ένα σπίτι με πολλά ζώα. Ο ίδιος είναι επίσης απόφοιτος του ΑΠΘ με την ειδικότητα του επιστήμονα και τεχνολόγου Τροφίμων και κάτοχος ενός μεταπτυχιακού τίτλου από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο – Τμήμα Χημείας, καθώς ήθελε να εστιάσει τις σπουδές του σε έναν τομέα που τον ενδιέφερε ανέκαθεν και όντας χρόνια αθλητής, τη διατροφή.

www.fthis.gr



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




1921