Ιωάννα Μαλέσκου - Κωνσταντίνος Δανιάς: Full in love και ερωτικό διήμερο στο Ναύπλιο

06.10.2021Έναν μεγάλο έρωτα ζει φαίνεται πως ζει η Ιωάννα Μαλέσκου με τον Κωνσταντίνο Δανιά. Η ξανθιά παρουσιάστρια και ο γοητευτικός εκπαιδευτής σκύλων είναι σε σχέση, παρότι κανένας από τους δύο δεν έχει παραδεχτεί το ειδύλλιο.

Μάλιστα, πριν από δύο εβδομάδες, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σπυριδούλας Τριάντου στην On Time, οι δυο τους πέρασαν ένα ρομαντικό διήμερο στο Ναύπλιο, ενώ ανέβηκαν στο Παλαμήδι απολαμβάνοντας τη μαγική θέα.

Εκεί, τους συνάντησε ο φύλακας του Παλαμηδίου, ο Σπύρος που τους βρήκε πολύ ταιριαστούς, αλλά όπως πρόσθεσε στα σχόλια στα social media (τα οποία εξαφανίστηκαν) είναι και ένα πολύ ευγενικό ζευγάρι.

Η Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία λατρεύει το Ναύπλιο, φωτογραφήθηκε από τον αγαπημένο της, ενώ ήταν πολύ προσεχτικοί όταν περπατούσαν ανάμεσα σε κόσμο ώστε να μην προκαλέσουν τα βλέμματα.

Το κοινό τους χαρακτηριστικό είναι η αγάπη τους για τα ζώα, αλλά και για τα θαλάσσια σπορ.

Ο Κωνσταντίνος Δανιάς μεγάλωσε στη Μυτιλήνη και έζησε σε ένα σπίτι με πολλά ζώα. Ο ίδιος είναι επίσης απόφοιτος του ΑΠΘ με την ειδικότητα του επιστήμονα και τεχνολόγου Τροφίμων και κάτοχος ενός μεταπτυχιακού τίτλου από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο – Τμήμα Χημείας, καθώς ήθελε να εστιάσει τις σπουδές του σε έναν τομέα που τον ενδιέφερε ανέκαθεν και όντας χρόνια αθλητής, τη διατροφή.

www.fthis.grΚάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΜαρία Κορτζιά: Στο γήπεδο με τον γιο της με matchy – matchy caps! [εικόνα]

Το throwback make up που πρέπει να δεις αν είσαι καλεσμένη σε γάμο το weekend Διάβασε περισσότερα

Άνετο παντελόνι: To κομμάτι που θα φορέσεις περισσότερο αυτή την εποχή Διάβασε περισσότερα

Μαριλένη Σταύρου: Η matchy – matchy εμφάνιση με την κόρη της, Μαλβίνα! Διάβασε περισσότερα
556