Συγκινεί ο Ετεοκλής Παύλου: «Η κόρη μου κοιτάει το πόδι μου και καταλαβαίνει ότι διαφορετικό από το άλλο»

04.10.2021



Σε μια συγκινητική εξομολόγηση για την κόρη του προχώρησε το απόγευμα της Κυριακής ο Ετεοκλής Παύλου μέσα από την εκπομπή «Familiar» που παρουσιάζει μαζί με την Μυρτώ Κάζη. Συγκεκριμένα, ο γνωστός Personal trainer αποκάλυψε πως η κόρη του Μελίτα – Δήμητρα την οποία έχει αποκτήσει με τη σύζυγό του Ελένη Χατζίδου, έχει ήδη αρχίσει να του κάνει ερωτήσεις για το πρόσθετο μέλος στο σώμα του.

«Είναι ένα θέμα το οποίο θέλαμε να το συζητήσουμε και το συζητάμε και λόγω εμού από την προσωπική μου εμπειρία. Θεωρήσαμε ότι έχει ενδιαφέρον να το μοιραστούμε εδώ μαζί σας.

Το παιδάκι μου είναι δύο χρονών, θα πάει στο σχολείο σε λίγο και ήδη είναι στη διαδικασία που κοιτάει το πόδι μου. Το πρόσθετο μέλος καταλαβαίνει ότι είναι διαφορετικό από το άλλο πόδι και είμαι στη φάση που προσπαθώ να το προσεγγίσω όσο καλύτερα γίνεται.

Για να μπορέσεις να το εξηγήσεις στο παιδί σου και να το προσεγγίσεις σωστά πρέπει εσύ να έχεις ενημερωθεί σαν ενήλικας και να θωρακίσεις το παιδί σου. Όχι μόνο να φτιάξεις έναν κλοιό προστασίας από τους γύρω. Να το θωρακίσεις πνευματικά και συναισθηματικά στο να μπορεί να απαντήσει όπως πρέπει με τον ανάλογο διάλογο και επιχειρήματα για το τι συμβαίνει στον μπαμπά ή στην μαμά», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ετεοκλής Παύλου.

tlife.gr



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα




449