Πύρρος Δήμας: Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση για τον θάνατο της μητέρας του

03.10.2021



Δύσκολες ώρες περνάει ο Πύρρος Δήμας, καθώς τις προηγούμενες ημέρες έχασε τη μητέρα του, από ανακοπή καρδιάς. Ο Ολυμπιονίκης τη συνόδευσε χθες στην τελευταία της κατοικία στην περιοχή της Χιμάρας, όπου τάφηκε δίπλα στον πατέρα του Βίκτωρα.

Ο Πύρρος Δήμας, το μεσημέρι της Κυριακής 3 Οκτωβρίου, έκανε μία ανάρτηση για την πολυαγαπημένη του μητέρα, που ραγίζει καρδιές… Πόσταρε μία κοινή τους φωτογραφία από το παρελθόν κι έγραψε:

«Όπως ίσως γνωρίζετε αυτές τις μέρες έχασα τη μητέρα μου, Λευτερία. Μια γυναίκα της οποίας η ζωή θα μπορούσε να είναι βιβλίο. Πολλές φορές τη σκέφτομαι ξύπνια, χαράματα στο φούρνο που δούλευε όταν ήμουν ακόμα παιδί, να σηκώνει και να πετάει τα εικοσάκιλα σακιά αλεύρι σαν να ήταν πούπουλα».

Και συμπλήρωσε ο Πύρρος Δήμας στη λεζάντα: «Η δύναμη της αυτή ήταν πηγαία και δε θα μπορούσε να είναι απλά αποτέλεσμα της βιοποριστικής μας ανάγκης. Αυτή η δύναμη είχε ως αφετηρία της την αγάπη της για τα παιδιά της, εμένα και τον αδερφό μου. Ελπίζω να έχω καταφέρει έστω και λίγη από αυτή τη δύναμη να έχει περάσει στα παιδιά μου. Καλό ταξίδι μάνα».

Δες την ανάρτηση του Πύρρου Δήμα:

tlife.gr



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα




753