Σκορδά - Λιάγκας: Ο επικός διάλογος on air για τον Αρναούτογλου – «Εγώ θα σε είχα ξεσκίσει»

29.09.2021



Χαμός στο Πρωινό για τη συνέντευξη που έδωσε η Φαίη Σκορδά στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την εκπομπή, The 2night show! O Γιώργος Λιάγκας τόνισε ότι δεν την πίεσε καθόλου και δεν είπε πράγμα και έμεινε άφωνη η Φαίη Σκορδά!

Αρχικά ο Γιώργος είπε στον αέρα του Πρωινού: « Ήταν πολύ γλυκός. Βέβαια δεν σε ρώτησε, δεν σε πίεσε καθόλου. Εγώ διαφωνώ με αυτό. Εγώ κάνω πιο επιθετικές συνεντεύξεις.»! Με την παρουσιάστρια να απαντά: « Το θέμα είναι το αποτέλεσμα. Μίλησα.».

Και συνέχισε ο παρουσιαστής: «Σιγά. Δεν είπες τίποτα. Ούτε σε πίεσε. Αν δεν σε πιέσει ο παρουσιαστής, πώς να πεις;» Έκπληκτη η Φαίη απάντησε: «Δεν είπα πράγματα;» με τον παρουσιαστή να απαντά: «Εγώ θα σε είχα ξεσκίσει.»! Και η Φαίη Σκορδά έκπληκτη τον ρώτησε: « Θα με είχες ξεσκίσει;»!

Και ο Λιάγκας τόνισε: « Ε, βέβαια. Εννοώ δημοσιογραφικά. Τον πιέζεις τον καλεσμένο. Με ευγένεια. Είναι πολύ ευγενής, αλλά θέλει λίγο… Είπες περιμένω κι εγώ να παντρευτώ, να βρω τον έρωτα της ζωής μου. Γενικόλογα. Συγκεκριμένα δεν είπες κάτι. Δεν έβγαλες τίτλο τίτλο.»! Και η παρουσιάστρια αναφώνησε: « Παιδί μου πας καλά; Τι ήθελες να πω;»!

Δείτε τον απολαυστικό διάλογό τους στον αέρα του Πρωινού παρακάτω!

gossip-tv.gr



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα




514