Bachelor: Αγνώριστη η 33χρονη Αθηνά στις παλιές της φωτογραφίες

29.09.2021



Όσο ο Αλέξης Παππάς εξακολουθεί να αναζητά τον έρωτα στην βίλα του Bachelor, οι χρήστες του διαδικτύου, την ίδια ώρα αναζητούν όλες τις άγνωστες λεπτομέρειες για τις κοπέλες που συμμετέχουν φέτος στο The Bachelor 2 του Alpha.

Από τα πρώτα κιόλας επεισόδια του φετινού ριάλιτι, τα κορίτσια ξεκίνησαν τις συγκρούσεις και τις διαφωνίες, με τον Αλέξη Παππά να βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο. Η Αθηνά 33 ετών, είναι μία από τις γυναίκες που έχουν τον ίδιο στόχο, να κερδίσουν μια θέση στην καρδιά του Αλέξη Παππά. Για να γίνει όμως αυτό θα χρειαστεί να περιμένουν πολύ όλες οι κοπέλες.

Ποια είναι η ξανθιά Αθηνά που ξεχώρισε από τα πρώτα επεισόδιο του Bachelor 2;

Η Αθηνά από τα 15 της χρόνια δεν τρώει καθόλου κρέας και τα τελευταία 12 χρόνια είναι ωμοφάγος. Τρώει μόνο ωμά λαχανικά, φρούτα, ρίζες και ξηρούς καρπούς. Της αρέσουν οι μακροχρόνιες σχέσεις. Δεν αντέχει το ψέμα και την απιστία. Στο παρελθόν είχε πληγωθεί αρκετά από τις σχέσεις της. Τώρα αισθάνεται έτοιμη να ερωτευτεί ξανά. 

Από την πρεμιέρα του ριάλιτι του Alpha μέχρι και σήμερα στο twitter και το instagram τα σχόλια για την εξωτερική της εμφάνιση και οι αναφορές στις πλαστικές επεμβάσεις, δίνουν και παίρνουν.

Κάνοντας μια αναζήτηση στο instagram εντοπίσαμε φωτογραφίες της Αθηνάς από το πρόσφατο παρελθόν. Το 2018 η Αθηνά πόζαρε ως μοντέλο για τις ανάγκες προώθησης κοσμημάτων. Η μεγαλύτερη ωστόσο αλλαγή παρατηρείται στα χείλη της τα οποία και έχει “πειράξει” με την βοήθεια επέμβασης, ενώ το νέο της look ανανεώθηκε και με τη ριζική αλλαγή στα μαλλιά της.

Η Αθηνά τρία χρόνια πριν το Bachelor ήταν μια… άλλη! Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν παρακάτω!
tlife.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


6887