Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός βάφτισε τον τεσσάρων μηνών γιο της (εικόνες)

28.09.2021



Η γνωστή ηθοποιός  αποκάλυψε  την εγκυμοσύνη της λίγο μετά την Πρωτοχρονιά με μία ανάρτησή της στο Instagram. «Καλωσήρθες 2021» είχε γράψει τότε και δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία της με φουσκωμένη κοιλίτσα. Ο γιος της ηθοποιού γεννήθηκε τον περασμένο Μάιο. Λίγες μέρες μετά τη γέννησή του, η νέα μαμά ανήρτησε μία φωτογραφία του νέου μέλους της οικογένειας με τον σύζυγό της.

Ο λόγος για τη  Γωγώ Καρτσάνα, την ηθοποιό που γνωρίσαμε μέσα από την επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «Το Σόι σου». H καλλιτέχνης, γνώρισε τον σύζυγό της, Γιώργο, δύο χρόνια πριν και μόλις δύο μήνες μετά τη γνωριμία τους, παντρεύτηκαν στο Εκουαδόρ.  «Το κλικ έγινε αμέσως και από τις δύο πλευρές» είχε σχολιάσει σε παλαιότερη συνέντευξή της στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και την εκπομπή Happy Day.

Η ηθοποιός βάφτισε τον γιο της το περασμένο Σαββατοκύριακο. Το αγοράκι πήρε το όνομα Κωνσταντίνος και οι γονείς γιόρτασαν την ιδιαίτερη αυτή περίσταση με αγαπημένους τους φίλους και συγγενείς. Η ίδια η ηθοποιός μπορεί να μην δημοσίευσε κάποια φωτογραφία από τη βάφτιση ή το τραπέζι, έκανε όμως share αναρτήσεις άλλων και έτσι πήραμε μία ιδέα από τη διακόσμηση και τον μπουφέ.

Το θέμα της βάφτισης ήταν το «λάμα» και στη διακόσμηση επικρατούσαν τα πολλά και ζωηρά χρώματα. Ο μπουφές είχε κάθε λογής λιχουδιές, από ντόνατς και cupcakes μέχρι σπιτική λεμονάδα, cake pops και μπισκότα με ζαχαρόπαστα.

Η ηθοποιός είναι ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μέσα από τις αναρτήσεις της μοιράζεται στιγμιότυπα της  καθημερινότητάς της, αλλά και σκέψεις τις για πράγματα που την προβληματίζουν και την απασχολούν. Σε μία από τις τελευταίες δημοσιεύσεις μάλιστα, είχε αναφερθεί και στον θηλασμό.

www.mothersblog.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


2159