Ηρακλής Τσουζίνοφ – Μαρινέλα Ζύλα: Τους τσακώσαμε να ανταλλάζουν καυτά φιλιά στα χείλη (εικόνες)

16.09.2021



Αφού επιβεβαίωσαν τη σχέση τους, κυκλοφορούν πιο άνετα από ποτέ. Ο λόγος για τον Ηρακλή Τσουζίνοφ και τη Μαρινέλα Ζύλα. Πρόσφατα το ζευγάρι απόλαυσε μια υπέροχη βραδιά στο θέατρο Άλσος.

Όπως θα δεις και στις φωτογραφίες που ακολουθούν οι δυο τους πλέον δεν κρύβουν τη σχέση τους ενώ από αυτή τους την έξοδο δεν έλειψαν οι αγκαλιές και τα φιλιά. Οι πρώην παίκτες του ριάλιτι μοντέλων είναι σε σχέση και η χαρά τους δεν κρύβεται με τίποτα.

Εδώ και μήνες είχαν κυκλοφορήσει φωτογραφίες με τα δύο μοντέλα να απολαμβάνουν κοινές εξόδους στην πόλη με φίλους. Κανείς από τους δύο ωστόσο δεν είχε περάσει σε λεπτομέρειες για την προσωπική τους ζωή μετά το GNTM και την αρχή έκανε ο Ηράκλης όταν δήλωσε:

«Πλέον δεν κρυβόμαστε με την Μαρινέλα, κάνουμε ότι θέλουμε και ότι είναι να γίνει θα γίνει. Θα την φιλήσω έξω, γιατί πραγματικά δεν θέλουμε να κρύψουμε κάτι. Ισχύει ότι αν το λέγαμε από την αρχή δεν θα υπήρχε αυτό το κυνήγι. Ακόμη υπάρχει το σασπένς ο κόσμος θέλει να μάθει αν είμαστε μαζί, τραβάνε με τα κινητά φωτογραφίες. Σκέφτεσαι ότι είσαι με έναν άνθρωπο που δεν κομπλάρει και μπορεί να διαχειριστεί την αναγνωρισιμότητα, δύο μυαλά καλύτερα από ένα», παραδέχτηκε. Πηγή: gossip-tv.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




3813