Στέλιος Ρόκκος: Είπε στη Σκορδά να είναι ξανά με τον Λιάγκα και δείτε την αντίδρασή της (βίντεο)

14.09.2021



Καλεσμένος στο Πρωινό ήταν ο Στέλιος Ρόκκος και τόσο η Φαίη Σκορδά όσο και ο Γιώργος Λιάγκας δεν περίμεναν να τους ρωτήσει μία τόσο προσωπική ερώτηση on air! 

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ο Γιώργος Λιάγκας ρώτησε τον τραγουδιστή πόσα χρόνια είναι μαζί με τη σύζυγό του, Λελέ, η οποία ήταν πίσω από τις κάμερες με εκείνον να απαντά: «11! Εσείς πόσα χρόνια είσαστε μαζί;».

Και ο παρουσιαστής τόνισε: « 11 και εμείς. Αλλά εμείς χωρίσαμε.»! Η δε Φαίη Σκορδά πήρε τον λόγο και ανέφερε: « Μπορείτε να το διατυπώσετε λίγο καλύτερα; Την ερώτηση;». Με τον Στέλιο Ρόκκο να λέει: «Εγώ λέω να τα ξαναβρείτε. Γιατί ταιριάζετε πάρα πολύ. Γιατί κάνεις έτσι ρε συ Φαίη;»!

Και η παρουσιάστρια είπε χαρακτηριστικά: « Γιατί θα είναι και γραφικό να το εξηγώ κάθε φορά στον αέρα. Δεν μας βλέπεις»!  Και ο τραγουδιστής της απάντησε: « Είναι καλός, μην τον βλέπεις έτσι.»!

Και η παρουσιάστρια είπε στον αέρα του Πρωινού: « Καλός, χρυσός. Ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου. Αλλά πραγματικά για να φτάσεις σε ένα σημείο να χωρίσεις με παιδιά, σημαίνει ότι δε γίνονταν αλλιώς. Αλλά είναι ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου. Δε μπορώ να πω.»!

Ήταν μία άβολη στιγμή! Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω από την εκπομπή το Πρωινό!

gossip-tv.gr



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


1292