Δημήτρης Ουγγαρέζος: Η κόντρα με τον Σάββα Πούμπουρα και η on air συγκίνηση

12.09.2021



Καλεσμένος στην εκπομπή “Χαμογέλα και Πάλι” βρέθηκε σήμερα το πρωί ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Ο γνωστός δημοσιογράφος, παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός που μετά από 8 χρόνια στον ΑΝΤ1 ετοιμάζεται να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του μέσα από το κανάλι που ξεκίνησε, το Mega, και το πλευρό της Ελένης Μενεγάκη μίλησε για όλα.

Ρωτήθηκε για τη φημολογούμενη κόντρα του με τον Σάββα Πούμπουρα ξεκαθαρίζοντας πως μεταξύ τους υπάρχει μια άριστη σχέση που βασίζεται στον σεβασμό και την εκτίμηση.

“Παιδιά ο Σάββας δεν τσακώνεται… Δεν τίθεται κανένα θέμα. Όσοι γνωρίζετε τον Σάββα ξέρετε ότι δεν αναλώνεται σε τέτοια και δεν χαλιέται ποτέ. Με τον Σάββα είχαμε έτσι κι αλλιώς καλή σχέση και εγώ τον έχω στηρίξει, θεωρώ ότι είναι ένα διαμάντι παιδί, είναι οικογενειάρχης, μας λέει για την κορούλα του… Είμαστε δυο διαφορετικοί άνθρωποι και έχουμε διαφορετικά πράγματα να δώσουμε” είπε χαρακτηριστικά.

Αμέσως μετά η Σίσσυ Χρηστίδου έδωσε πάσα για το αφιερωματικό βίντεο που του ετοίμασαν στο οποίο είχε κάνει σπικάζ η ίδια με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να μη μπορεί να κρύψει τη συγκίνησή του ενώ μετά το τέλος, μίλησε για το πόσο τον βοήθησε η δουλεία του την περίοδο που έχασε τη μητέρα του.

“Εκείνη την περίοδο ήταν σκοτάδι. Δηλαδή, αν έφευγα, θα… ξέφευγα. Στη δουλειά έβρισκα ξανά τον εαυτό μου. Η δουλειά είναι το μόνο πράγμα που νιώθω ότι κάνω καλά. Αν με ρωτήσεις, δεν οδηγώ καλά, δεν είμαι καλός στα αθλήματα, με τις κοπέλες δεν ξέρω πώς είμαι. Στη δουλειά βρίσκω έναν Δημήτρη που μ’ αρέσει. Και είπε ότι πρέπει να γυρίσω στο Πρωινό άμεσα, γιατί δεν ήξερα τι θα γίνει αν περάσω απέναντι”, είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με δάκρυα στα μάτια και συνέχισε, 

“Δεν έχω άλλον. Είναι φοβερό. Είμαι ολομόναχος. Το σκέφτομαι πολύ αυτές τις μέρες. Κάνω τα πάντα μόνος μου. Τους λογαριασμούς, τα τιμολόγια, τον Κούπερ, όλα. Έχω φυσικά τους συγγενείς μου που νοιάζονται, αλλά δεν θέλω να είμαι βάρος σε κανέναν. Οπότε, σε αυτό είμαι μόνος μου”.

tlife.gr



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




805