Μετά από 13 χρόνια επιστρέφει στην Ελλάδα - Τι συμβαίνει στην ζωή της Καλομοίρας

10.09.2021



Το παζλ γύρω από τα ονόματα του Dancing with the stars φαίνεται πως σταδιακά συμπληρώνεται με τους συμμετέχοντες να «κλείνουν» ο ένας μετά τον άλλον. Ένα πρόσωπο, που αν τελικά πει το τελικό ΟΚ, θα κάνει την έκπληξη και θα δώσει λάμψη στο σόου χορού του Star είναι η Καλομοίρα.

Η τραγουδίστρια, που σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες επιστρέφει τις επόμενες μέρες στην Ελλάδα, δέχτηκε πρόταση για να βρεθεί στο σόου χορού χωρίς να έχει διευκρινιστεί αν θα χορέψει ως διαγωνιζόμενη ή αν θα βρεθεί στην κριτική επιτροπή.

Από την παραγωγή του DWTS κρατούν σαν επτασφράγιστο μυστικό το όνομα της τραγουδίστριας. Ωστόσο, καλά πληροφορημένες πηγές λένε πως η συμμετοχή της θεωρείται βέβαιη.

Η Καλομοίρα έχει όλα τα προσόντα εκείνα που θα προσθέσουν λάμψη στο Dancing with the stars σε όποιο πόστο κι αν βρεθεί. Δεν είναι η πρώτη φορά που δοκιμάζει να κάνει τα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση αφού με επιτυχία κάλυπτε τα backstage στο Rising star στον ΑNT1, με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιάγκα, το 2017.

Ένας ακόμα λόγος να μείνει στην Ελλάδα

Η τραγουδίστρια φαίνεται να συζητά όμως και για το ενδεχόμενο της συμμετοχής της στη Eurovision εκπροσωπώντας ξανά την Ελλάδα τον ερχόμενο Μάιο στην Ιταλία.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι τόσο η Καλομοίρα όσο και ο σύζυγός της Γιώργος Μπούσαλης θέλουν να επιστρέψουν στην Ελλάδα και τα παιδιά τους να μεγαλώσουν εδώ.

okmag.gr



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




3200