Mad Clip: Όταν έκανε κόντρες στους δρόμους της Λευκωσίας! (Βίντεο)

03.09.2021



Το πάθος του για την ταχύτητα και τα γρήγορα αυτοκίνητα φαίνεται πως ήταν η αιτία που τα ξημερώματα της Πέμπτης 2 Σεπτεμβρίου, έχασε τη ζωή του ο γνωστός τράπερ, Mad Clip.

Ο 34χρονος καλλιτέχνης σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα που συνέβη στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, βυθίζοντας στο πένθος τον καλλιτεχνικό χώρο και όχι μόνο.

Ο δημοφιλής τράπερ μάλιστα τον Ιούλιο που βρέθηκε στην Κύπρο για εμφανίσεις, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram βίντεο από την επικίνδυνη βόλτα που έκανε στους δρόμους της Λακατάμιας.

Ο ίδιος ήταν συνοδηγός σε αγωνιστικό αυτοκίνητο, ενώ φαίνεται να είναι ενθουσιασμένος από τις δυνατότητες του οχήματος. Μάλιστα σε κάποια στιγμή ο ίδιος απευθυνόμενος στο οδηγό χαρακτήρισε το αυτοκίνητο… «σκοτώστρα».

Μεταξύ άλλων αναφέρει: «Eίναι πολλά άλογα, είναι πολύ γρήγορο bro. Δεν κρατιέμαι καλά, θα σκοτωθώ, δεν θα ξαναβγεί τραγούδι μου νέο. Ίδρωσα πιο πολύ από το live. Τι είναι αυτό; Αυτό είναι θάνατος, πώς πάει έτσι; Κρατιέμαι από τα σίδερα, πρόσεχε! Αυτό είναι σκοτώστρα. Οκτακόσια άλογα, 4χ4. Ίδρωσα. Κρατιέμαι για τη ζωή μου εδώ πέρα».

Πηγή: lifenewscy.com

 



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




3642