Η Ιωάννα Μαλέσκου μετά το κράξιμο, έβαλε κοντό σορτσάκι και έκρυψε τις αφέλειες (photos)

31.08.2021



Στις οθόνες μας επέστρεψε μόλις χθες (30/8/2021) το Love It στον ΣΚΑΙ με την Ιωάννα Μαλέσκου. Στη δεύτερη σεζόν της καθημερινής μεσημεριανής εκπομπής, η παρουσιάστρια υποδέχτηκε το τηλεοπτικό κοινό με ανανεωμένο σκηνικό, πολλούς νέους συνεργάτες και ανανεωμένη εμφάνιση.

Λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα, η Μαλέσκου είχε προετοιμάσει τους fans της για την αλλαγή στα μαλλιά της. Η Ιωάννα έκοψε αφέλειες και εμφανίστηκε με αυτές στην πρεμιέρα της εκπομπής. Ταυτόχρονα, τηρώντας έναν άγραφο κανόνα των παρουσιαστριών για τις πρεμιέρες, η Μαλέσκου έβαλε ένα λευκό φόρεμα από την Σήλια Κριθαριώτη.

Η παρουσιάστρια φανερά ευχαριστημένη από τα νούμερα που σημείωσε, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον κόσμο για τη στήριξή του. Βέβαια, η εμφάνιση της Ιωάννας στη χτεσινή εκπομπή, έγινε αντικείμενο σχολιασμού στο Twitter, με τους fans της παρουσιάστριας να ζητούν να αλλάξει τα μαλλιά της.

Κι αυτό έκανε η παρουσιάστρια, η οποία σήμερα έκανε στην άκρη τις αφέλειες και προτίμησε ένα look με πουκάμισο και κοντό σορτς, κάτι που φάνηκε να είναι πιο κοντά στο στυλ που μας είχε συνηθίσει.

queen.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


4813