Φαίη Σκορδά: Έβαλε το μαγιό της και έκανε βραδινές βουτιές και παιχνίδια στην πισίνα με τους γιους της (εικόνες)

30.08.2021



Σε πυρετώδεις προετοιμασίες για την πρεμιέρα του “Πρωινού” βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας. Οι δύο παρουσιαστές αναμένεται να μας πουν την πρώτη καλημέρα της σεζόν τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου, συνεπώς καθημερινά βρίσκονται σε συσκέψεις μαζί με τους συνεργάτες τους, προκειμένου να είναι όλα έτοιμα σε μία εβδομάδα από σήμερα.

Μπορεί, λοιπόν, η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας να έχουν επιστρέψει στις επαγγελματικές υποχρεώσεις τους, όμως τα Σαββατοκύριακα εξακολουθούν να απολαμβάνουν ξέγνοιαστες καλοκαιρινές στιγμές μαζί με τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Τι και αν ο Αύγουστος πλησιάζει στο τέλος του, η θερμοκρασία παραμένει σε υψηλά επίπεδα και έτσι οι βουτιές συνεχίζονται.

Λίγο πριν την εκπνοή του καλοκαιριού, η Φαίη Σκορδά όπως βλέπουμε στο tlife.gr θέλησε να κάνει βραδινό μπάνιο στην πισίνα, έχοντας στο πλευρό της τα παιδιά της, Γιάννη και Δημήτρη. Η ξανθιά παρουσιάστρια είναι μια δραστήρια μητέρα, καθώς ποτέ δεν χάνει το κέφι και την όρεξή της για παιχνίδια με τους γιους της.

Δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δύο φωτογραφίες με τον μικρότερο γιο της, Δημήτρη, η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε πώς πέρασε το χθεσινό βράδυ της. 





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


2228