Μαρία Ιωαννίδου για Πέτρο Φιλιππίδη: «Είναι άρρωστος, έχει διαστροφή! Την έπεσε και σε μένα» – «Με βίασε και ο θείος μου εμένα»

29.07.2021



Για τις εξελίξεις στην υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη μίλησε ζωντανά το πρωί της Πέμπτης στο «Καλοκαίρι #not» η Μαρία Ιωαννίδου. Η γνωστή ηθοποιός τόνισε πως ο Πέτρος Φιλιππίδης έπρεπε να πάει στη φυλακή, ωστόσο εκείνη δε χαίρεται καθόλου γιατί «το θέατρο χάνει έναν σπουδαίο ηθοποιό».

Παράλληλα η Μαρία Ιωαννίδου αποκάλυψε ότι παλιότερα ο Πέτρος Φιλιππίδης την είχε προσεγγίσει ερωτικά και πως στο παρελθόν έπεσε θύμα βιασμού από τον θείο της.

«Θέλω να πούμε ότι δεν είναι μια χαρούμενη μέρα. Αυτό θα γινόταν έτσι κι αλλιώς. Ο Πέτρος Φιλιππίδης θα πήγαινε φυλακή. Έπρεπε να πάει φυλακή. Το θέμα είναι ότι θέλω να ακούσω και τον Πέτρο Φιλιππίδη τι έχει να πει. Γιατί σίγουρα κάτι θα έχει να πει. Ο Πέτρος που γνώρισα εγώ, γιατί τον γνώρισα πριν από 20 χρόνια στη σειρά Δροσουλίτες δεν ήταν αυτός. Ο Πέτρος έχει ανάγκη από ψυχολόγο, είναι άρρωστος, έχει διαστροφή. Αυτό συμβαίνει και σίγουρα θα πήγαινε φυλακή. Αυτό έπρεπε να συμβεί.


Από την άλλη πρέπει να τονίσουμε ότι χάνουμε τον πιο σημαντικό ηθοποιό της γενιάς του. Πονάω πάρα πολύ για τη γυναίκα του την Ελπίδα, που την ξέρω προσωπικά. Πονάω πιο πολύ για τον γιο του, το παιδί του, γιατί καταστρέφεται η ζωή του. Πονάω γιατί λεκιάζουμε και βρωμίζουμε το θέατρο. Μου λένε μαθητές μου ότι δε θα πάνε στο θέατρο γιατί δεν τους αφήνουν οι γονείς τους.

Το θέατρο δε φταίει γιατί βρεθήκανε 3-4 άρρωστοι και διεστραμμένοι… Είναι άρρωστος αλλά δεν παύει να είναι μεγάλος ηθοποιός, χάνουμε έναν μεγάλο ηθοποιό. Ο Χέμινγουει ήταν μεγάλος καλλιτέχνης αλλά ήταν σάπιος άνθρωπος, μας άφησε όμως μεγάλο έργο. Να μην πούμε ότι είναι μια χαρούμενη μέρα, να πούμε κρίμα γιατί είναι άρρωστος. 

Είμαι μαζί με τις κοπέλες φυσικά, αλίμονο να μην ήμουν. Εγώ επειδή τον γνώρισα, είχε πάντα μια περίεργη αδυναμία στις γυναίκες. Να το πω λαϊκά, μου την έπεσε και εμένα. Βρήκα όμως τον τρόπο και το απέφυγα. Δε μιλάω για φλερτ, το λέω κομψά. Με βίασε και ο θείος μου εμένα, τι να κάνουμε τώρα, αυτά είναι μέσα στην ανθρώπινη φύση. Το θέατρο τι φταίει; Μια λέξη, σιωπή, καταδικάστηκαν… 

Μη μου βάζετε στο στόμα μου λόγια που δεν είπα. Συμπαραστέκομαι στις κοπέλες, ο Πέτρος Φιλιππίδης τελείωσε αλλά δε μπορώ να χαρώ με αυτό. Με πονάει που είπατε ότι είναι μια χαρούμενη μέρα, ρωτάτε τη γυναίκα του, το παιδί του; Ο Πέτρος πέθανε, τελείωσε, τι άλλο θέλετε; Είμαι στο θέατρο από έξι ετών, έχω κάθε δικαίωμα να μιλάω και να λέω την άποψή μου» ανέφερε, μεταξύ άλλων, η Μαρία Ιωαννίδου.



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα


816