Ελληνίδα ηθοποιός περιμένει το πρώτο της παιδί και ποζάρει φορώντας το μπικίνι της!

29.07.2021



Ελληνίδα ηθοποιός περιμένει το πρώτο της παιδί και δημοσίευσε φωτογραφία από τις διακοπές της στην οποία απεικονίζεται με μπικίνι και μας έδειξε πόσο έχει φουσκώσει η κοιλίτσα της! Αυτό το διάστημα απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές και δεν διστάζει να δημοσιεύσει φωτογραφία της και να δείξει πόσο έχει μεγαλώσει η κοιλίτσα της!

Η ίδια είχε αποκαλύψει το ευχάριστο γεγονός στην προσωπική της σελίδα στο Instagram. Η ηθοποιός τότε είχε ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα γράφοντας στη λεζάντα: «Ανυπομονώ να σε κρατήσω στην αγκαλιά μου ❤», κρατώντας την όμορφη και ελαφρώς φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Ο λόγος για την Ναταλία Δήμου, την τηλεοπτική αδερφή της Αγγελικής. Ο γάμος της πανέμορφης και ταλαντούχας ηθοποιού είχε γίνει πέρσι το καλοκαίρι και πιο συγκεκριμένα στις 28 Αυγούστου σε ένα υπέροχο κτήμα στο Κορωπί με κουμπάρους τους φίλους του Ευαγγελία Βλαχοπάνου και Παναγιώτη Βιτάλη!

Ο σύζυγός της, Αλέξανδρος είχε κάνει πρόταση γάμου στη Ναταλία πρόπερσι και ο γάμος ήταν προγραμματισμένος για τον Ιούνιο αλλά αναβλήθηκε λόγω κορονοϊού! Έτσι, το ζευγάρι παντρεύτηκε τον περασμένο Αύγουστο, έχοντας στο πλευρό του στενούς συγγενείς και φίλους του!

gossip-tv.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα


3785