Θοδωρής Μαραντίνης: Απαντά για τη σχέση του σήμερα με την Σίσσυ Χρηστίδου

27.07.2021



Στο Real Fm και στον Δημήτρη Μάρκο μίλησε ο Θοδωρής Μαραντίνης, που, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα παιδιά του και τη σχέση του σήμερα με τη Σίσσυ Χρηστίδου.


«Οι γιοι μου είναι 13 και 8 ετών. Βρίσκω χρόνο με τα παιδιά. Το καλό της πανδημίας είναι ότι είχαμε χρόνο να κάνουμε πολλά πράγματα παρέα. Αυτό βοήθησε πολύ. Έχω πάρα πολλές ελεύθερες μέρες και μπορώ» είπε αρχικά ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Σχετικά με τη σχέση του σήμερα με τη Σίσσυ Χρηστίδου ο τραγουδιστής ανέφερε: «Η αλήθεια είναι ότι πάντα, πέρα από τυχόν διαφωνίες ή διαφορετική αντίληψη στον τρόπο ζωής ή οτιδήποτε, προσπαθούσαμε και προσπαθούμε ακόμα και τώρα που είμαστε χωρισμένοι, να βάζουμε τα παιδιά μπροστά. Είναι πολύ σημαντικό πέρα από οποιαδήποτε διαφωνία μπορεί να έχεις.

Ο καθένας όταν κάνει παιδιά κάπως μασάει και αναμεταδίδει αυτά που έμαθε στο δικό του σπίτι καλώς ή κακώς. Όποτε μοιραία το ζευγάρι φέρνει δυο διαφορετικούς κόσμους στην ανατροφή παιδιών και υπάρχουν διαφωνίες. Όποτε αυτό, έτσι και αλλιώς κάποια στιγμή πρέπει να το φιλτράρεις και να βρεις την ισορροπία. Θέλει δουλειά αυτό. (Με την Σίσσυ) Δουλεύουμε, την βρίσκουμε, και την χάνουμε συνέχεια. Το θέμα είναι όμως να συνεχίζεις να δουλεύεις επί τούτου».

 www.fthis.gr



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα


1912