Δέσποινα Βανδή: Η μεγάλη αλλαγή που έκανε στην εξωτερική της εμφάνιση λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της

27.07.2021



Σαν «βόμβα» στην ελληνική showbiz έσκασε πριν από λίγες ημέρες η ανακοίνωση του διαζυγίου της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη, που αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους έπειτα από 18 χρόνια γάμου. Η γνωστή τραγουδίστρια από τότε κρατάει χαμηλούς τόνους και προσπαθεί να μην τραβάει πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας και για αυτό οι αναρτήσεις στα social media είναι ελάχιστες.

Ωστόσο, σήμερα η Δέσποινα Βανδή επισκέφτηκε το κομμωτήριο και θέλησε να δείξει στους ακολούθους της το νέο hairlook, που υιοθέτησε λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση του διαζύγιο της. Η γνωστή τραγουδίστρια άνοιξε το χρώμα των μαλλιών της και ομολογουμένως το νέο της hairlook της πάει πολύ!

«Το κορίτσι μου! Μόνο αυτή για τέλειο χρώμα στο μαλλί! Μόνο!», έγραψε η Δέσποινα Βανδή στη φωτογραφία που ανήρτησε και ποζάρει μαζί με την κομμώτρια της. Δείτε την Δέσποινα Βανδή να ποζάρει με το νέο της hairlook:

fthis.gr



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα


1706