Νάντια Μπουλέ: Θα λιώσεις! Η φώτο με την εννιά ημερών κόρη της στο σπίτι

25.07.2021



Η πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς του Alpha «Αγγελική», Νάντια Μπουλέ, υποδέχτηκε πριν λίγες μέρες το πρώτο της παιδί, ένα υγιέστατο κοριτσάκι και διανύει τις πρώτες μέρες με την μικρή στο σπίτι. Η Νάντια Μπουλέ και ο σύντροφός της, Γιώργος Ισαάκ πλέουν σε πελάγη ευτυχίας αφού πλέον κρατούν στα χέρια τους την όμορφη πριγκίπισσα τους.

Μετά τη γέννηση του μωρού της ανέβασε την πρώτη φωτογραφία στην οποία απεικονίζονταν ροζ μπαλόνια και την οποία συνόδευε ουσιαστικά με ένα πολύ τρυφερό τραγούδι που αφιέρωσε στην κόρη της.

Πιο συγκεκριμένα, στη λεζάντα της φωτογραφίας με τα υπέροχα ροζ μπαλόνια από το μαιευτήριο, έγραψε χαρακτηριστικά:

"Περπατώ κι όπου με βγάλει θα σταθώ. Θα σταθώ σε μια πόλη πιο μεγάλη και στο πιο μικρό χωριό. Θα βαδίσω όλους τους δρόμους κι όταν λίγο κουραστώ θα πατήσω όλους τους νόμους την απάντηση να βρω. Κι αν την βρω θα την ρωτήσω τι είν' αυτό, τι ειν' αυτό που μπορώ να σου χαρίσω πώς μπορώ να χαριστώ. Κι αν μου πει πως δε σου φτάνω θα ντραπώ και θα πω ότι ξέρω πως δεν κάνω μα θα κάνω ό, τι μπορώ.
[τραγούδι: Αύριο/Αλκίνοος Ιωαννίδης]”.

Η ηθοποιός λίγες μέρες μετά το εξιτήριο από το μαιευτήριο δημοσίευσε στον λογαριασμό του διαδικτυακού καταστήματος με βιολογικά προϊόντα που έχει στο Instagram μία φωτογραφία με την κόρη της. Συγκεκριμένα φωτογράφισε τα μικροσκοπικά πατουσάκια της κόρης της και έγραψε: "Ακόμα προσπαθούμε να το συνειδητοποιήσουμε. Επιστροφή στο σπίτι με το κορίτσι μας #newborn”.

gossip-tv.gr



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα


1435