Πάνος Μουζουράκης: Η αποστομωτική απάντηση όταν ρωτήθηκε αν σκοπεύει να γνωρίσει τη σύντροφό του στη μητέρα του

22.06.2021



Τον Πάνο Μουζουράκη συνάντησε η κάμερα του Love it στις πρόβες για την θεατρική παράσταση “Ιππείς” την οποία θα πρωταγωνιστήσει, Ο γνωστός ηθοποιός – μουσικός αναφέρθηκε στην καλοκαιρινή του περιοδεία αλλά και την ανάγκη που έχει να πάει διακοπές και να δει τη μαμά του που του έχει λείψει.

“Το καλοκαίρι ακύρωσα όλες τις συναυλίες μου γιατί ήθελα να αφοσιωθώ στην περιοδεία και ήθελα να κάνω και λίγο διακοπές τις οποίες προσπαθώ τόσο καιρό να κάνω, κοντεύουν 42 χρόνια. Θέλω να κάνω λίγες διακοπές ανάμεσα στα κενά που έχουμε. Θα πάω να δω τη μανούλα μου που έχω 1.5 χρόνο να τη δω” είπε ο Πάνος Μουζουράκης με την δημοσιογράφο να τον ρωτά αν θα πάει μόνος του.

“Γιατί θέλω συνοδεία για να πάω να δω τη μανούλα μου; Ρώτα την Ιωάννα αν έχει να κάνει τίποτα τέλη Ιουλίου και να πάω να τη γνωρίσω στη μανούλα μου” ήταν η απάντησή του και η δημοσιογράφος θέλοντας να αποσπάσει κάποια παραπάνω πληροφορία για την προσωπική του ζωή τον ρώτησε αν θέλει να κάνει πρόταση γάμου στην Ιωάννα Μαλέσκου. “Όχι, να της γνωρίσω  τη μαμά μου θέλω γιατί είναι ένα γλυκίτατο πλάσμα… η μαμά μου” είπε. Δες παρακάτω το σχετικό απόσπασμα.

tlife.gr



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




704