Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση με τη σύντροφό του, Χρύσα Μιχαλοπούλου

22.06.2021



Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η Χρύσα Μιχαλοπούλου ζουν ένα πολύ τρυφερό ειδύλλιο τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. Ωστόσο τόσο ο καταξιωμένος σεφ όσο και η γοητευτική ηθοποιός προτιμούν να κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, χωρίς παράλληλα να κρύβουν ότι είναι μαζί.

Μάλιστα, ο κριτής του MasterChef αναμένεται να δώσει μια εφ’ όλης της ύλης τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή της ΕΡΤ1 «Προσωπικά» και στην Έλενα Κατρίτση, αυτή την Παρασκευή 25 Ιουνίου στις 23:00.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος δεν δίνει συχνά συνεντεύξεις. Όταν, όμως, το αποφασίζει μιλάει, με ειλικρίνεια αλλά και με το ιδιότυπο χιούμορ που τον χαρακτηρίζει, για όλα, όπως για τις μεγάλες του αγάπες που είναι η μουσική, το ραδιόφωνο, η μαγειρική, ο Πανιώνιος και η οικογένειά του.

Στην εκπομπή θα εμφανιστεί και η σύντροφός του, Χρύσα Μιχαλοπούλου, η οποία θα αποκαλύψει τα θετικά και τα αρνητικά στοιχεία του αγαπημένου της! Στην εκπομπή της ΕΡΤ θα εμφανιστεί και ο Σωτήρης Κοντιζάς για να μιλήσει για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

tlife.gr



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




1038