Χριστίνα Μπόμπα: Μας δείχνει τα στάδια της εγκυμοσύνης της ανά μήνα, λίγο πριν γεννήσει

21.06.2021



Αντίστροφα ο χρόνος μετρά για τη γέννηση των δίδυμων παιδιών της Χριστίνας Μπόμπα και του Σάκη Τανιμανίδη. Η όμορφη influencer βρίσκεται στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της και από μέρα σε μέρα περιμένει να κρατήσει στην αγκαλιά της τα κοριτσάκια της. Την ίδια ανυπομονησία έχει φυσικά και ο Σάκης Τανιμανίδης, ο οποίος όλο αυτό το διάστημα στέκεται βράχος στο πλευρό της συζύγου του και τη στηρίζει με κάθε τρόπο.

Να σημειωθεί ότι στις αρχές του περασμένου Δεκέμβρη η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσαν δημόσια τη χαρμόσυνη είδηση της εγκυμοσύνης. Ο χρόνος πέρασε και σε λίγες ημέρες το ζευγάρι θα υποδεχτεί στο σπίτι του τα νεογέννητα κοριτσάκια του.

Λίγο πριν γεννήσει, η Χριστίνα Μπόμπα δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram ένα κολάζ φωτογραφιών, στο οποίο μας δείχνει την κοιλίτσα της από τον δεύτερο μήνα της εγκυμοσύνης μέχρι τον ένατο. 

“Οι μήνες πέρασαν, η κοιλιά μεγάλωσε (υπερβολικά) κι εμείς κυριολεκτικά μετράμε αντίστροφα τις ώρες μέχρι να γεννήσουμε…” έγραψε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Μπόμπα.

tlife.gr



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


713