Ηρακλής Τσουζίνοβ: Ο νικητής του GNTM ποζάρει με ροζ μαλλιά και είναι αγνώριστος

21.06.2021



Ο Ηρακλής Τσουζίνοβ είναι ο μεγάλος νικητής του Greece’s Next Top Model 3, που για πρώτη φορά είδαμε μαζί αγόρια και κορίτσια να προσπαθούν να γίνουν το επόμενο top model της Ελλάδος. Το πανέμορφο μοντέλο, μετά τη νίκη του στο παιχνίδι, έχει ανοίξει τα φτερά του στο χώρο της μόδας και ήδη έχει κλείσει πολλές δουλειές.

Παράλληλα, με την επαγγελματική επιτυχία, ο Ηρακλής Τσουζίνοβ βιώνει και την προσωπική, καθώς εδώ και μερικούς μήνες είναι σε σχέση με την Μαρινέλα Ζύλα, πρώην συμπαίκτριά του στο GNTM. Οι δυο τους μπορεί για καιρό να κρατούσαν μυστική τη σχέση τους, όμως, πλέον, απολαμβάνουν τον έρωτά τους, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Ο Ηρακλής Τσουζίνοβ, αν και διαθέτει το δικό του προφίλ στο Instagram, προσπαθεί να το κρατάει όσο το δυνατόν πιο επαγγελματικό, αποφεύγοντας έτσι να δημοσιεύει προσωπικές στιγμές.

Αυτή τη φορά, το γνωστό μοντέλο ανάρτησε δύο λήψεις από μία επαγγελματική φωτογράφιση, στην οποία ποζάρει με ροζ μαλλιά. Η αλλαγή είναι μεγάλη, αφού τα μαλλιά του αποτελούν το σήμα κατατεθέν του, όμως το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. 

tlife.gr



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα




821