Έλλη Στάη: Βάφτισε τον εγγονό της στην Τήνο (εικόνες)

20.06.2021



Νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής 20 Ιουνίου επέλεξαν να βαφτίσουν τον γιο τους ο μοναχογιός της Έλλης Στάη, Μάρκος Κατσίμης με τον γοητευτική σύζυγό του, Φαίη Κουτζούκου. Το ζευγάρι που ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας τον Ιούνιο του 2018  στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας Καλυβίων Θορικού, είδε την ευτυχία του να συμπληρώνεται τον Ιανουάριο του 2020 όταν στον κόσμο ήρθε ο γιος τους.

Η βάφτιση του μικρού Δημήτρη, όπως είναι το όνομα που του δόθηκε, αποφασίστηκε να γίνει αυτή την περίοδο που τα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊο έχουν χαλαρώσει προκειμένου να μπορούν δίπλα τους να βρίσκονται τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Για αυτή την ξεχωριστή ημέρα, το ζευγάρι επέλεξε το νησί της Τήνου και συγκεκριμένα την εκκλησία της Παναγίας Λακωτιανής που βρίσκεται στην Υστέρνια σε απομονωμένο σημείο. Ο στολισμός που επιλέχθηκε ήταν πολύ λιτός με το λευκό να είναι το χρώμα που επικρατούσε. 

Ο Πέτρος Χόντος με τον φωτογραφικό φακό του TLIFE βρέθηκε εκεί και εξασφάλισε αποκλειστικές φωτογραφίες.  Δείτε τις παρακάτω!
fthis.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα


8643