Δολοφονία Κάρολαϊν: Ο ρόλος του αδερφού του Μπάμπη μετά την δολοφονία (βίντεο)

20.06.2021



Ο αδερφός του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, ήταν ο πρώτος άνθρωπος από την οικογένεια του, που τον επισκέφθηκε στο κρατητήριο, σχεδόν 48 ώρες μετά τη σύλληψη του 32χρονου πιλότου για τη δολοφονία της συζύγου του, Κάρολαϊν, μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου. 

Ο αδερφός του συζυγοκτόνου βρέθηκε αργά το απόγευμα του Σαββάτου (19.06.2021) στο 7ο όροφο της ΓΑΔΑ και  επισκέφθηκε στο κελί του τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο. Μαζί του είχε κάποια ρούχα και ένα βιβλίο, που ο ίδιος του είχε ζητήσει: “Η προέλευση των πάντων”, του γεωφυσικού David Bercovici. 

Ο ίδιος άνθρωπος είναι αυτός που από την πρώτη στιγμή έχει επικεντρωθεί στο μεγάλωμα της ανιψιάς του, της -μόλις ενός έτους- Λυδίας. Ο Δημήτρης Δροσάκης, φίλος της οικογένειας του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, μίλησε στην εκπομπή “Έλα Χαμογέλα” για την επικοινωνία που είχε με τον αδελφό του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου.

“Το μωράκι θα το αγκαλιάσουμε όλοι. Μίλησα με τον αδελφό του πιλότου 3-4 μέρες πριν το μνημόσυνο. Έχει αφοσιωθεί στο μεγάλωμα του παιδιού, όσο μπορεί. Επί λέξη μου είπε: ‘Ευτυχώς που είναι και η μικρή και αποσπάμε για λίγο το μυαλό μας εκεί’. Πέρασε από εδώ το παιδί να μας δει, δεν ξέραμε τίποτα, δεν γνωρίζαμε τι θα συμβεί”, είπε ο Δημήτρης Δροσάκης και τόνισε: “Έτσι πρέπει να γίνει για το καλό του παιδιού, ό,τι είναι καλύτερο για το παιδάκι γιατί δεν φταίει σε τίποτα”.

Τα… γύρισε στη συμπληρωματική προανακριτική απολογία του

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη ΓΑΔΑ και λίγο πριν οδηγηθεί στα δικαστήρια, προκειμένου να καταστεί επίσημα κατηγορούμενος ο πιλότος κλήθηκε εκ νέου να περιγράψει πώς έκοψε το νήμα της ζωής της 20χρονης, αλλά και πώς στη συνέχεια δέθηκε, για να σκηνοθετήσει τη ληστεία και να παραπλανήσει τους αστυνομικούς.

Η συμπληρωματική προανακριτική απολογία του 33χρονου δόθηκε στις 3 τα ξημερώματα της 18ης Ιουνίου. Για μία ακόμα φορά ο κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση επιχείρησε να ρίξει το «βάρος» στην 20χρονη κοπέλα, βάζοντας στη μέση, ως δικαιολογία, την κόρη τους και την υποτιθέμενη συμπεριφορά της γυναίκας του απέναντι της. Όπως θα διαβάσετε παρακάτω, ο 32χρονος – ενώ αρχικά υποστήριξε ότι την είχε αγκαλιά και προσπαθούσε να την ηρεμήσει- στη συμπληρωματική απολογία του είπε πως της πίεζε το κεφάλι με όλο το βάρος του σώματος του.

“Η αγκαλιά… έγινε πίεση με το σώμα του στο κεφάλι της”

Συγκεκριμένα στη δεύτερη, συμπληρωματική, προανακριτική απολογία του κατηγορούμενου αναφέρονται τα εξής: «Η Καρολάιν κοιμόταν μπρούμυτα και η δεξιά πλευρά του προσώπου της ακουμπούσε στο μαξιλάρι. Ξάπλωσα δίπλα της προσπαθώντας να της πω ότι αυτό που έκανε στη Λυδία ήταν πάρα πολύ άσχημο. Αυτή δεν ήθελε ούτε να με ακούσει. Μου είπε να φύγω και εγώ και η Λυδία. Τότε λοιπόν, όπως ήταν μπρούμυτα ξαπλωμένη, πήγα από πάνω της, προσπαθώντας να την κάνω να με ακούσει. Αυτή τιναζόταν για να με πετάξει από πάνω της, αλλά όσο αυτή τιναζόταν, τόσο εγώ την πίεζα γιατί το μόνο που ήθελα ήταν να με ακούσει. Ενώ ήμασταν σε αυτή την κατάσταση, εγώ από πάνω της να την πιέζω και αυτή να τινάζεται, το μπροστά μέρος του προσώπου της, δηλαδή το στόμα, η μύτη και τα μάτια της κόλλησαν στο μαξιλάρι. Δεν θυμάμαι αν εκείνη τη στιγμή της πίεσα με τα χέρια μου το κεφάλι, νομίζω όμως ότι με το βάρος του σώματός μου της πίεζα το κεφάλι. Όσο την πίεζα της είπα 2-3 φορές: “Τη μικρή δεν θα την ξαναχτυπήσεις”. Αυτό όλο πρέπει να κράτησε κάνα πεντάλεπτο, μέχρι που κατάλαβα ότι η Κάρολαϊν είχε σταματήσει να κουνιέται. Στη συνέχεια μέσα στον πανικό μου, προσπάθησα να την συνεφέρω, είδα όμως πως αυτό ήταν μάταιο».

Ο κατηγορούμενος περιέγραψε και πώς δέθηκε: «Θυμάμαι ότι τα έδεσα πίσω τα πόδια μου. Έδεσα τα πόδια μου μεταξύ τους. Στη συνέχεια έδεσα τα πόδια μου στις τάβλες του κρεβατιού και τελευταία όπως είναι φυσικό έδεσα τα χέρια μου πίσω από τα πόδια μου».

Σε αυτό το σημείο να θυμίσουμε ότι κατά την απολογία του, ο 32χρονος περιγράφοντας τη στιγμή της δολοφονίας, είχε πει μεταξύ άλλων: “Ξάπλωσα δίπλα της και την πήρα αγκαλιά. Της είπα να πάρω τη μικρή και να ανέβουμε πάνω και αυτή μου απάντησε “όχι μην φέρεις την μικρή δεν σας θέλω“. Και ξεκίνησε να τινάζει το σώμα της για να φύγει από την αγκαλιά μου. Εγώ συνέχιζα να την κρατάω σφιχτά και της έλεγα ότι πρέπει η μικρή να ανέβει επάνω για να κοιμηθεί. Κάποια στιγμή όπως τιναζόταν το πρόσωπο της ήταν στο μαξιλάρι εννοώ δηλαδή ότι το στόμα της και η μύτη της ακουμπούσαν στο μαξιλάρι, εγώ συνέχισα να την κρατάω σφιχτά στην αγκαλιά μου μέχρι που κατάλαβα ότι η Κάρολαϊν σταμάτησε να κουνιέται.

Όλο αυτό πρέπει να κράτησε γύρω στα 5 λεπτά από την ώρα δηλαδή που την αγκάλιασα μέχρι την ώρα που σταμάτησε να κουνιέται. Τα έχασα. Προσπάθησα να την ξυπνήσω, την κούναγα, αλλά κατάλαβα ότι όλο αυτό που έκανα ήταν μάταιο. Κατέβηκα αμέσως στο σαλόνι να δω αν η μικρή ήταν καλά, είδα ότι κοιμόταν και ανέβηκα πάλι στην κρεβατοκάμαρα. Τότε συνειδητοποίησα τι είχε συμβεί”.

newsit.gr



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




3536