Κατερίνα Καραβάτου - Μαργαρίτα Νικολαΐδη: Ξέσπασαν σε κλάματα on air [βίντεο]

10.06.2021



Την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη ως νικήτρια του "Μaster Chef", έδωσε το πρωί της Πέμπτης, 10 Ιουνίου, στην εκπομπή "Στη φωλιά των ΚουΚου", η Μαργαρίτα Νικολαΐδη. Η νεαρή νικήτρια, κατάφερε να κερδίσει το χρηματικό ποσό των 50 χιλιάδες ευρώ και να αναδειχθεί η πρώτη Ελληνίδα MasterChef, με τη συγκίνησή της να ήταν ιδιαίτερη έκδηλη στο τηλεοπτικό πλατό.

Τη συγκίνησή της ωστόσο δεν κατάφερε να κρύψει ούτε η παρουσιάστρια η οποία ξέσπασε σε δάκρυα με τα λεγόμενα της Μαργαρίτας. 

Συγκεκριμένα η 27χρονη σχολίασε: "Ευχαριστώ πάρα πολύ! Δεν ξέρω σε πόσους ανθρώπους πρέπει να πω ευχαριστώ γι’ αυτό που ζω. Είμαι πολύ χαρούμενη! Συγκινούμαι λίγο εύκολα. Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια αυτά που ζω. Δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω αυτά που συμβαίνουν στη ζωή μοu[...] “Κοιταζόμασταν με τους φίλους μου, με τη μαμά μου, τον Χρήστο, και απλά λέμε “τώρα αλήθεια, έχει συμβεί αυτό, αλήθεια κέρδισα το MasterChef;”. Είναι σαν ένα όνειρο που το ζω, αλλά κοιμάμαι και ταυτόχρονα ξυπνάω και το ζω αυτό το όνειρο”. Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα:

ilovestyle.com



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




1098