Αθηνά Οικονομάκου: Το ονειρικό βίντεο που δημοσίευσε στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της και τα σχόλια για την κόρη της

06.05.2021



Μια ανάσα μακριά από το κοριτσάκι της βρίσκεται η Αθηνά Οικονομάκου, διανύοντας τον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της.  Η Ελληνίδα ηθοποιός με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαρισμό στο instagram, μας έδειξε πως επέλεξε να περάσει τις τελευταίες στιγμές λίγο πριν φέρει στον κόσμο το δεύτερό της παιδάκι, ενθουσιάζοντάς μας.

Χαρακτηριστικά, η Αθηνά Οικονομάκου, πραγματοποίησε μια γλυκιά φωτογράφιση με την κοιλίτσα της, και μοιράστηκε μαζί μας το απίθανο αποτέλεσμα αλλά και τις σκέψεις της. 

Στη λεζάντα του post σχολίασε τα εξής: "Σήμερα συνέβη αυτό.. μέσα σε μια ώρα, απλά και ξεκούραστα με τους υπέροχους-ταλαντούχους φίλους μου που τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Έγινε η φωτογράφηση αυτής την κοιλίτσας που λίγα 24ωρα πριν μπω στον 9ο εξακολουθεί να μοιάζει με μια μπαλίτσα ακριβώς όπως την κοιλίτσα της μαμάς μου όταν ήταν έγκυος σ´ εμένα (λέει).Χαρούμενη που μέσα σ´ όλα πρόλαβα να το κάνω κι αυτό γιατί σε αυτή την δεύτερη εγκυμοσύνη αμφιβάλω αν έχω 3-4 φωτογραφίες που να φαίνεται η κοιλίτσα μου, μην αφήσω παραπονεμένη την μικρή μου πριγκίπισσα". Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε πιο κάτω:

ilovestyle.com



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


939