Νικολέττα Τσομπανίδου: Η αλλαγή που έκανε στην εξωτερική της εμφάνιση μόλις χώρισε με τον Παναγιώτη Βασιλάκο

02.05.2021



Η Νικολέττα Τσομπανίδου έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή στο “The Bachelor” και τελικά ήταν αυτή που κατάφερε να κλέψει την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου. Τα δύο παιδιά ήταν για κάποιο καιρό μετά το παιχνίδι ζευγάρι, ωστόσο πρόσφατα η Νικολέττα Τσομπανίδου ανακοίνωσε το χωρισμό τους.

«Με τον Παναγιώτη δεν είμαστε μαζί πλέον. Ο Παναγιώτης ήταν πολύ ενθουσιασμένος στην αρχή όταν βγήκαμε. Ζήσαμε πολλές στιγμές μαζί, γνώρισα τους δικούς του, ήταν πραγματικά πολύ όμορφα αλλά δεν είχε happy ending δυστυχώς. Παρόλα αυτά είμαστε και οι δύο πολύ φιλόδοξα άτομα και έχουμε σχέδια για το μέλλον, οπότε ίσως η κάθε σχέση κάνει τον κύκλο της. Δεν μετανιώνω όσα έζησα, θα το ξαναέκανα αν μου δινόταν η ευκαιρία και κρατάω μόνο τα καλά», είπε χαρακτηριστικά η Νικολέττα Τσομπανίδου στο “Happy Day”.

Λίγο καιρό μετά το χωρισμό με τον Παναγιώτη Βασιλάκο όπως διαβάζουμε στο fthis.gr η Νικολέττα Τσομπανίδου αποφάσισε να κάνει μια αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση. Συγκεκριμένα, η ίδια, όπως είδαμε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, επισκέφτηκε το κομμωτήριο και μάκρυνε τα μαλλιά της πάρα πολύ, χρησιμοποιώντας extensions.

Δείτε την Νικολέττα Τσομπανίδου με το νέο της Hairlook:



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα




1238