Ζευγάρι έκπληξη: Ερωτεύτηκαν στα γυρίσματα πολυσυζητημένης ελληνικής σειράς! Η πρώτη τρυφερη φωτο!

17.04.2021H  Άννα Μενενάκου και ο Σωτήρης Τσαφούλιας είναι μαζί! Και μπορεί η ηθοποιός και ο σκηνοθέτης να είναι ζευγάρι εδώ και καιρό τώρα είδαμε την πρώτη τους κοινή φωτογραφία την οποία και δημοσίευσε η Άννα Μενενάκου!

Το ζευγάρι γνωρίστηκε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας και στην συνέχεια σειράς «Έτερος Εγώ» και παρότι η σχέση τους στην αρχή ήταν επαγγελματική, στη συνέχεια εξελίχθηκε σε πιο προσωπική.

Και οι δύο είναι άνθρωποι χαμηλών τόνων και με τον ίδιο τρόπο αντιμετωπίζουν τη δημοσιότητα.

Φροντίζουν να ρίχνουν φως μόνο σε ότι αφορά τα επαγγελματικά τους και για τον λόγο αυτό δεν είχε γίνει γνωστή η σχέση τους. Άνθρωποι από το στενό περιβάλλον τους λένε ότι είναι πολύ ερωτευμένοι και φροντίζουν να περνούν αρκετές ώρες μαζί. Όπως φαίνεται, είναι αρκετά ώριμοι πλέον και οι δύο, γνωρίζουν πολύ καλά τι ζητούν και προχωρούν μαζί. Μοιράζονται κοινά ενδιαφέροντα, κάτι που βοηθά αρκετά στην επικοινωνία των ανθρώπων.

Ο Σωτήρης Τσαφούλιας και η Άννα Μενενάκου έχουν δέκα χρόνια διαφορά. Η Άννα Μενενάκου λοιπόν αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram ένα τρυφερό στιγμιότυπο από την καθημερινότητά της με τον Σωτήρη Τσαφούλια και έγραψε στη λεζάντα: «Η αγάπη της ζωής μου».

www.gossip-tv.gr

Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΕλένη Μενεγάκη – Ελπίδα Ιακωβίδου: Φόρεσαν ακριβώς το ίδιο ρούχο! Ποια το αναδεικνύει καλύτερα;

Αγγελική Δαλιάνη: Θα τα χάσετε με την απίστευτη ομοιότητα που έχει με την κόρη της [εικόνα] Διάβασε περισσότερα

Long denim shorts: 3 fashion girls φοράνε την τάση! Διάβασε περισσότερα

Έλενα Θεοδώρου: Ντύθηκε ασορτί με την τεσσάρων μηνών κορούλα της! (Φώτος) Διάβασε περισσότερα
3382