Αθηνά Οικονομάκου: Μας δείχνει για πρώτη φορά τον μικρό Μάξιμο να φτιάχνει κουλουράκια (photos)

17.04.2021



Η Αθηνά Οικονομάκου  πλέει σε πελάγη ευτυχίας και δεν μπορεί να το κρύψει. Η ευτυχισμένη μανούλα που διανύει ήδη το τρίτο τρίμηνο της δεύτερης εγκυμοσύνης της, ανυπομονεί να σφίξει στην αγκαλιά της το κοριτσάκι που έχει στην κοιλίτσα της.

Ναι, ξεκάθαρα αυτή η περίοδος για την πανέμορφη ηθοποιό είναι από τις καλύτερες της ζωής της. Τα επαγγελματικά της πάνε εξαιρετικά (μόλις λάνσαρε και τη νέα της συλλογή με τα ρούχα που έχουν την υπογραφή τόσο της ίδιας όσο και της Μαίρης Συναντάκη) αλλά και στην προσωπική της ζωή μπορεί και απολαμβάνει τόσο την εγκυμοσύνη της όσο και τις στιγμές της με τον μικρό Μάξιμο.

Μπορεί η Αθηνά Οικονομάκου να μη θέλει να δείχνει το πρόσωπο του μικρού όμως τον τελευταίο καιρό ολοένα και περισσότερο τον βλέπουμε σε φωτογραφίες μαζί της και η αλήθεια είναι πως μας αρέσει πολύ!

Τι έκαναν όμως μαμά και γιος χθες το απόγευμα; Η Αθηνά Οικονομάκου μπορεί να προσέχει πολύ τη σιλουέτα της και να αγαπά την υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή όμως λόγω του Μάξιμου, υποκύπτει σε μικρές γλυκές αμαρτίες που -η αλήθεια είναι- τις αρέσουν πολύ.

Χθες λοιπόν οι δυο τους αποφάσισαν να φτιάξουν κουλουράκια, μια συνταγή του Λευτέρη Σουλτάτου. Όπως μπορείς να διακρίσεις ο μικρός Μάξιμος ήθελε να τα αναλάβει όλα. Έπλασε με τα μικρά χεράκια του τα κουλουράκια και σίγουρα μαμά και γιος απόλαυσαν τη διαδικασία. 

queen.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


1733