Χριστίνα Κεφαλά: Επιστρέφει στην Ελλάδα με νέο λουκ που της πάει πολύ και μετά το άγριο κράξιμο στο Σάκη

13.04.2021



Η Χριστίνα Κεφαλά είναι η τελευταία παίκτρια που αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ και ήδη έδωσε την πρώτη της συνέντευξη για το ριάλιτι επιβίωσης στο Love it.

Η Χριστίνα ανέφερε: «Είμαι καλά, αλλά είμαι λίγο στεναχωρημένη με την αποχώρησή μου. Μετά την ένωση ήρθα κοντά με τον Τριαντάφυλλο και τη Μαριάνθη και είδα τα παιδιά να απομακρύνονται. Ο James δε θα έλεγε ποτέ να με ψηφίσουν όλοι. Θα το πήγαινε διπλωματικά. Τον έχω μάθει. Δεν υπήρχε αρκετός χώρος στην καλύβα επειδή είχαν απλωθεί και πήγα και κοιμήθηκα με τον Τριαντάφυλλο. Ο Σάκης ήθελε να τα ρίξει σε μένα για να φανεί στην τηλεόραση πως έχω εγώ το πρόβλημα και εκείνος είναι αυτός που τα ενώνει όλα. Δεν έριξα ευθύνες στον Νίκο που με ψήφισε ότι το έκανε επίτηδες. Με πειράξει που όταν γύρισα από το νοσοκομείο ο Νίκος δε μου ζήτησε συγγνώμη.

Είδα πως δεν χάρηκαν πολύ που γύρισα από το νοσοκομείο. Ο James με κατέβασε δυο φορές από τη βάρκα και μου το χτύπαγε σε δύο συμβούλια. Ο Ταβλαδάκης είχε πει κάτι στα παιδιά από τι συμβαίνει έξω και ότι είναι μισητοί, είχε έρθει διαβασμένος. Ο Σάκης δεν είναι και το πιο ήρεμο παιδί. Ο Σάκης έλεγε πως δεν είχε κάτι μαζί μου. Δεν ξέρω κατά πόσο μπορώ να τον εμπιστευτώ. Είναι και λίγο για το φαίνεσθαι. Είναι χειριστικός. Μπορεί να εκμεταλλεύονταν καταστάσεις για να φανεί. Ο Σάκης έχει σκοπό να πάει τελικό. Σίγουρα θα εκμεταλλευτεί πολλά πράγματα για να φανεί.

Ο Σάκης δεν είναι και το πιο ήρεμο παιδί. Ο Σάκης έλεγε πως δεν είχε κάτι μαζί μου. Δεν ξέρω κατά πόσο μπορώ να τον εμπιστευτώ. Είναι και λίγο για το φαίνεσθαι. Είναι χειριστικός. Μπορεί να εκμεταλλεύονταν καταστάσεις για να φανεί. Ο Σάκης έχει σκοπό να πάει τελικό. Σίγουρα θα εκμεταλλευτεί πολλά πράγματα για να φανεί.

Η brand ambassador επιστρέφει στην Ελλάδα με νέο look! Η ίδια πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα story και την είδαμε να έχει κάνει τα μαλλιά της ράστα και να ζητά από τους followers της να της μεταφέρουν όσα γίνουν στο Survivor μιας και εκείνη ταξιδεύει!

«Είμαι στην αναμονή για Ελλάδα, δε μπορώ να δω το επεισόδιο και θα ήθελα να με ενημερώσετε ποιοι θα είναι υποψήφιοι» λέει χαρακτηριστικά η Χριστίνα Κεφαλά!

 



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


910